Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ποινική δίωξη στον Ιφικράτη Αμυρά για το "αντάρτικο πόλεως"




Διαβάστε τι έκρινε ο εισαγγελέας για την υπόθεση της διαδικτυακής εκπομπής, κατά την οποία ο Ιφικράτης Αμυράς καλεί τους πολίτες σε ένοπλο αγώνα (Vid)


Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος κατά του Ιφικράτης Αμυρά για την "πρόσκληση" που απηύθυνε προς τους πολίτες σε ένοπλο αγώνα, άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γ. Δραγάτσης.
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση εκπομπή διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, στις 11 Ιουνίου μετά από καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, στην επίμαχη εκπομπή ο παρουσιαστής Ιφικράτης Αμυράς, που κατά δήλωσή του ανήκει στην επαναστατική αριστερά και αυτοπροσδιορίζεται ως ανένταχτος, φέρεται να προέτρεπε τους πολίτες να αντισταθούν σε όσα συμβαίνουν στη χώρα με ένοπλη δράση.
Στο πλαίσιο της έρευνας κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος παρέδωσε στον κ. Δραγάτση το υλικό της επίμαχης εκπομπής και υποστήριξε ότι ο κ. Αμυράς είχε αρχικά ενταχθεί στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Αμυράς κλήθηκε σε κατάθεση ως ύποπτος από τον κ. Δραγάτση, αλλά δεν βρέθηκε στην διεύθυνση που του απεστάλη η κλήση. Έτσι ο εισαγγελέας έκλεισε την προκαταρκτική με την άσκηση ποινικής δίωξης.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: