Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Η Μαρία Κορινθίου ξανά γυμνή: Το είπε και το ξανάκανε



Πριν από τέσσερα χρόνια, εγκύος τότε, είχε τολμήσει να φωτογραφηθεί γυμνή, μια φωτογράφηση που επαναλαμβάνει και τώρα στο περιοδικό Status.

Η νέα σέξι φωτογράφηση της Μαρίας Κορινθίου για το Status, τέσσερα χρόνια μετά την προηγούμενη, έρχεται να μας υπενθυμίσει γιατί την λατρεύουν οι άντρες και για ποιους λόγους την μισούν οι γυναίκες. "Ο βασικός λόγος που κάνω και αυτή τη φωτογράφηση είναι για την ταινία που ετοιμάζω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μου αρέσει κιόλας, ως γυναίκα" δήλωσε στο Status η Μαρία Κορινθίου που δεν δίστασε να βγει στην παραλία "οπλισμένη" μονάχα με δυο κοχύλια και ένα διάφανο πανί.



Όσον αφορά για το τι είπε ο άντρας της, Γιάννης Αϊβάζης, για την φωτογράφιση δήλωσε: "Είμαστε και οι δυο πολύ εκρηκτικά και απαιτητικά άτομα. Με αποτέλεσμα να συγκρουόμαστε μερικές φορές. Για μένα αυτή είναι η μαγεία στη σχέση μας. Το πάθος, η ένταση. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον άλλο άνθρωπο".

Όσον αφορά στην γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο Status πριν από 4 χρόνια, όταν ήταν έγκυος έχει δηλώσει ότι "Αυτή η φωτογράφηση ήταν η αγαπημένη μου και ας είχα ακούσει διάφορα".
 





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: