Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Βασίλης Παπακωνταντίνου - Κίτρινα Ποδήλατα -Τάνια Κικίδη


10 Ιουλίου 2012 Βεάκειο Θέατρο Πειραιά


Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο δυνατές συγκινήσεις, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι εδώ για να ζωντανέψει την βραδιά μας και να ηλεκτρίσει τη διάθεση μας!!!


Τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια που μας ταξίδεψαν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο, παρέα με τον δυναμισμό του Βασίλη συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα.

Πιο επίκαιρος από ποτέ… βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια… ντύνει τις σκέψεις μας… δίνει ρυθμό στις ανησυχίες και μας παρασύρει σε μουσικές διαδηλώσεις που κανείς δεν πρέπει να λείψει…

Αυτό το καλοκαίρι μαζί του το αγαπημένο νεανικό ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα ερμηνεύοντας γνωστά τους τραγούδια με εκρηκτική ενέργεια και σκηνική παρουσία. Με άκρως ροκ διάθεση μας ταξιδεύουν σε μια υπέροχη μουσική βραδιά με τις φωνές τους να κρατά πάντα ακέραιο τον ηλεκτρισμό και τα γκάζια…

Αυτή την υπέροχη παρέα έρχεται να συμπληρώσει η ξεχωριστή Τάνια Κικίδη, που ενώνει «Δύση και Ανατολή» με την κρυστάλλινη φωνή της και φωνάζουν μαζί «Πόσο μου λείπεις…».

Όσο οι «σωτήρες» παίζουν το δικό τους παιχνίδι για τις δικές μας ζωές εμείς δηλώνουμε παρών… στέλνουμε τα δικά μας χαιρετίσματα… κρατάμε την ουσία… ονειρευόμαστε και δηλώνουμε με βεβαιότητα πως το παιχνίδι παίζεται ακόμα!!!!

Αντρέας Αποστόλου - πιάνο
Βαγγέλης Πατεράκης - μπάσο
Στέφανος Δημητρίου - drums
Γιάννης Αυγέρης - φωνητικά / κιθάρα
Meri Brozi - φωνητικά / βιολί
Γιώργος Ράλλης - drums
Κώστας Ξηρογιάννης - μπάσο
Γιώργος Μπότης - foh
Δημήτρης Πάνου - stage
Λυσιέν Κλήμης - ήχος stage
Αλέκος Μπίτος - ήχος
Γιάννης Δίπλας - φωτισμός
Μίμης Βασιλείου - φωτισμός

Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: