Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Στρίπερ θα γίνει η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη!


Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει πάει σε στριπτιτζάδικο, επομένως ίσως κλέψει κάποιες από τις φιγούρες για τον σέξι χορό που θα κάνει για τις ανάγκες της ταινίας «Αθάνατη Πραγματικότητα», που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη του 2012.



«Υποδύομαι τον θεό Έρωτα. Ουσιαστικά, είμαι απροσδιόριστου φύλου, αλλά θα τον δούμε με θηλυκή μορφή. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα είναι από κοινού με την Μαρία Κορινθίου, που υποδύεται τη θεά Αφροδίτη», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly.

«Στην πραγματικότητα δουλεύουμε ως στρίπερ. Έχει διάφορες ωραίες εκπλήξεις ο ρόλος», είπε η όμορφη ηθοποιός και αποκάλυψε ότι «θα είναι ένας σέξι χορός».

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι η ίδια είναι παραδοσιακή γυναίκα και σε μία έξοδό της σε μαγαζί με στρίπερ ντράπηκε να βάλει χρήματα στο εσώρουχο του χορευτή.

«Δεν είμαι τόσο προχωρημένη. Η αλήθεια είναι ότι είχα σοκαριστεί λίγο, γιατί δεν περίμενα ότι θα έκαναν και ανδρικό στριπτίζ», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Περιστέρη επιβεβαίωσε στο περιοδικό το χωρισμό της με τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη.

«Ναι. Έχουμε χωρίσει με τον Γιώργο, αλλά δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω γι΄αυτό. Γενικά, στον έρωτα δεν ξέρω αν είμαι θύμα ή θύτης. Στον έρωτα, δίνομαι ολοκληρωτικά. Ούτως ή άλλως είναι τυφλός. Όταν ερωτεύεσαι, είναι σαν να φοράς παρωπίδες».




Πηγη:www.nooz.grΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: