Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Πού πωλούνται τα ωραιότερα σπίτια της Ελλάδας;

Πού πωλούνται τα ωραιότερα σπίτια της Ελλάδας;

Επαύλεις, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Στις μέρες μας, με την οικονομική κρίση και την ύφεση πάνω από τα κεφάλια μας, όλοι συμβουλεύουν ότι όποιοι έχουν χρήματα μπορούν να αγοράσουν ακίνητα σε πολύ καλές τιμές.
Σύμφωνοι, μόνο που τα παρακάτω σπίτια, αξίζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ και οι άνθρωποι που μπορούν να τα αγοράσουν σίγουρα δεν περιμένουν την οικονομική κρίση γι αν πέσουν οι τιμές.
Ο διάσημος οίκος Sotheby's δεν ασχολείται μόνο με δημοπρασίες έργων τέχνης αλλά και με κτηματομεσιτικά. Στη σελίδα του www.sothebysrealty.com μπορεί κανείς να βρει κανείς, τα πιο ωραία σπίτια, στην πιο απίστευτη γωνιά του κόσμου. Σε ότι αφορά την Ελλάδα υπάρχουν 168 αγγελίες για βίλες που είναι προς πώληση, αν διαθέτετε το ανάλογο budget. Στην ίδια σελίδα υπάρχει ένα υπέροχο ιδιωτικό νησάκι κοντά στη Μακρόνησο με αντίτιμο 35 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και υπέροχα παραθαλάσσια ή μη σπίτια με τιμές που κυμαίνονται από 1 εκατομμύριο ως 12 εκατομμύρια ευρώ.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε κάποιες από τις επαύλεις με πληροφορίες και τιμές.
Οι περισσότεροι από εμάς είναι σίγουρο ότι δεν έχουμε τα αντίστοιχα ποσά, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να θαυμάσουμε δωρεάν.












Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: