Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Όταν ο Ρούνεϊ σχεδιάζει μοτοσικλέτα...


Τον θαυμάζουμε για τις επιδόσεις του στο τερέν, ήρθε όμως η ώρα να τον θαυμάσουμε και για τις στιλιστικές και σχεδιαστικές του ικανότητες. Ο Γουέιν Ρούνεϊ σχεδίασε μια μοτοσικλέτα η οποία θα πωληθεί σε δημοπρασία και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.




Ενώ έχουμε ακούσει πολλά για τα αυτοκίνητα των βρετανών ποδοσφαιριστών, εν τούτοις το μυαλό μας δεν θα μπορούσε ποτέ να σκεφθεί ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα υπέγραφε τον σχεδιασμό μιας μοτοσικλέτας, η οποία θα πωληθεί σε δημοπρασία και τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η μοτοσικλέτα κατασκευάσθηκε στην Δανία, από την εξειδικευμένη εταιρία Lauge Jensen, ακολουθώντας τις κατευθύνσεις που υπαγορεύονται από το σχεδιασμό του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Και, για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, το σχέδιο του Ρούνεϊ είναι αρκετά όμορφο.

Η μοτοσικλέτα διαθέτει ειδικά γραφικά στο πίσω φτερό, δείχνοντας τον παίκτη να πανηγυρίζει, ενώ στο ντεπόζιτο της βενζίνης είναι γραμμένο το όνομα του ποδοσφαιριστή και ο αριθμός που έχει στην φανέλα του, το «10».

Παράλληλα η μοτοσικλέτα διαθέτει επίσης 21 μαύρα διαμάντια και ένα λευκό διαμάντι.

Η μοτοσικλέτα που δημοπρατήθηκαν στο eBay και η τρέχουσα υψηλότερη προσφορά ανέρχεται σε € 70.840 . Τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: