Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΑΓΑΠΗ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ..


ΑΓΑΠΗ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ..

Αυτό φαίνεται ότι σκέπτονται οι γυναίκες όταν οι άντρες τους βλέπουν πορνό. Καλέ ναι σου λέω! Εσύ δεν στεναχωριέσαι? Εσύ είσαι γουρούνα χρυσή μου γυναίκα ή λυσσάς να κάνεις την άνετη ή… είσαι άνετη? Τέλος πάντων, άκου τώρα την επιστήμη!

Η δρ Στιούαρτ από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Φλόριντα και η δρ Ντον Σιμάνσκι, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τένεσι, μαζέψανε 308 ετεροφυλόφιλες γυναίκες, ηλικίας 18 έως 29 ετών, και τους ζήτησαν να απαντήσουν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση πορνό από τον σύντροφό τους. Δηλαδή πώς τις κάνει να αισθάνονται για την σχέσης τους, την αυτοεκτίμηση τους, τη σεξουαλική τους ζωή και τέτοια.

Και άκου τώρα πού καταλήξανε αυτές οι 310 τρελές ( 308 το δείγμα και 2 οι ψυχολόγες ): οι γυναίκες των οποίων οι σύντροφοι ή σύζυγοι βλέπουν συστηματικά πορνό, έχουν λιγότερες πιθανότητες να είναι ευτυχισμένες στη σχέση τους.

Όσες, μάλιστα, θεωρούσαν ότι ο σύντροφός τους το έχει παραχέσει με τις τσόντες είχαν χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν δήλωναν ικανοποιημένες από το σεξ τους!

Κατάλαβες; Από την άλλη μπορεί γενικά όλο το «τσοντοαυτό» να κάνει και καλό που και που στο ζευγάρι και αυτή η χαλαρή διάθεση προς το θέμα να είναι σαφώς καλύτερη από υστερίες και ενοχικές μαλακίες στα κρυφά. Όπως η τσόντα κρυμμένη μέσα στη θήκη του Σπανουδάκη! Ναι ρε Γιώργο το ξέρω, που νομίζεις ότι την έχεις κρύψει και καλά τρομάρα σου!

Άλλη έρευνα (λύσσαξα και εγώ!) που έγινε σε πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ κατέληξε ότι όλοι οι άνδρες και «όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι» βλέπουν τσόντες .Η πλάκα είναι ότι αυτή η μελέτη ήθελε αρχικά να συγκρίνειπώς βλέπουν το σεξ οι νεαροί άνδρες που παρακολουθούν πορνό και πώς αυτοί που δεν παρακολουθούν. Ψάχνουν να βρουν δείγμα για αυτούς που δεν παρακολουθούν, πουθενά το δείγμα! Αϊ σιχτίρ σου λέει ο επιστήμονας με τους μαλάκες! Δεν ερευνώ καλύτερα κάθε πότε τις βλέπουν? Και ερεύνησε!

3 φορές την εβδομάδα παρακολουθούν οι εργένηδες πορνό, με συνολικό μέσο όρο τα 40 λεπτά, ενώ αυτοί που είναι reserve βλέπουν 1.7 φορές με μέσο όρο τα 20 λεπτά και μάλιστα «στη ζούλα» αν και όλοι τόνισαν ότι αυτή τους η συνήθεια δεν επηρέαζε καθόλου αρνητικά τη σχέση τους.

Φάνηκε επίσης ότι επιλέγουν τις περισσότερες φορές ένα απλό πορνό, με τους πρωταγωνιστές του οποίου μπορούν να ταυτίσουν τον εαυτό τους, ενώ όταν πετυχαίνουν κάτι που προσβάλλει την αισθητική τους ή τους κάνει να ντραπούν το σταματούν.

Τώρα σε ποια από τις δύο έρευνες να δόσεις βάρος; Σε καμία! Δώσε στη δικιά μου που είναι η τρίτη και η καλύτερη! Εργάστηκα κυρία μου γιατί από τον πρόλογο που άρχισες να διαβάσεις την ψυλλιάστηκα τη σκέψη σου για το ποιες είναι αυτές οι ηλίθιες που στεναχωριούνται για αυτά λες και δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα. Ρώτησα λοιπόν και τσέκαρα τι λένε τα αγόρια για τα κορίτσια που είναι… «σινεφίλ».

Δώσε προσοχή! Όλοι ήτανε πολύ άνετοι έως και χαρούμενοι στην ιδέα να βγαίνουν με μια γκόμενα που βλέπει τσόντες, αλλά στην ιδέα να είναι ερωτευμένοι με τη τσοντόβια ή στην ιδέα να ανακαλύψουν «τρία έργα η αίθουσα κλιματίζεται» στον υπολογιστή της το παθαίνουν το εγκεφαλικούλι τους! Εγώ στο λέω μην λες ότι δεν στα είχα πει!

Λίγο πολύ οι Έλληνες άντρες σε συμβουλεύουν: « αν θέλεις να τον παντρευτείς, κρύψε την τσόντα!». Το 2012 κυρίες μου! Το 2012! Ένα έχω να πω γιατί «έγκωσα» και με τις έρευνες: στη Σουηδία αδερφές μου! Στη Σουηδία!

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: