Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΝΤΟΥΚΙ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΡΕΪΤ

ΝΤΟΥΚΙ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΡΕΪΤ

Είδες που λέει η κινέζικη παροιμία ότι από κάθε δυστυχία μπορείς να βγάλεις κάτι καλό; Έτσι και με το Euro. Με τόση δόση ποδοσφαίρου, αντι να απελπιστούμε ας βρούμε την θετική της πλευρά. Αρκεί κι ο σκηνοθέτης να φιλοτιμηθεί να κάνει κανα κοντινό σε μερικά κουκλάκια ζωγραφιστά που κλωτσάνε τη μπάλα.

 Κι αίφνης άλλο ενδιαφέρον αποκτά το μαρτύριο που λέγεται Euro. Έτσι προχτές πρόσεξα, κι είπα αμέσως να σας τον συστήσω, μη χάσετε, τον Carroll Andy. Η φανέλα με το νούμερο 9 παρόλο που είναι τεράστια -γιατί το παιδί είναι ντούκι-φοριέται από τον Άντι που είναι μόλις 23. Δεν είναι το δικό μου target group, αλλά είπα να μην πάει η γνωριμία (η μονόδρομη) χαμένη..

Διάβασα για αυτόν ότι είναι ο επιθετικός της Λίβερπουλ (που τον αγόρασε λέει για ένα καράβι λεφτά), με έντονο ταπεραμέντο και έχουν γραφτεί για αυτόν τα καλύτερα. Ότι όλοι τον θεωρούν άχρηστο, ένα παρτάλι της κοινωνίας, ένα όρθιο κούτσουρο, έναν κατσικανιάρη τσουρουκά (τσουρουκάς δεν ξέρω τι σημαίνει) που περιφέρει άσκοπα την κοτσίδα του και κάνει τα κοριτσόπουλα να καρδιοχτυπούν και τους αντίπαλους τερματοφύλακες να γελάνε.

Με τόσα κακά σχόλια για αυτόν σίγουρα υπάρχει λόγος να τον προσέξεις.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: