Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Beach Wedding: Πώς θα οργανώσεις τον πιο stylish καλοκαιρινό γάμο


Βασική προϋπόθεση η θάλασσα, η boho διάθεση και φυσικά τα κατάλληλα αξεσουάρ! Δες τον οδηγό διακόσμησης!


Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες πάνε πακέτο με τους εξωτερικούς γάμους και πόσο μάλλον τους εορτασμούς αυτών.
Αν είσαι λίγο πιο χαλαρή σαν νύφη, σου αρέσει η θάλασσα και το navy style και φυσικά το επιτρέπουν οι συνθήκες (προϋποθέτεται ο γάμος να είναι σε νησί ή έστω κοντά σε θάλασσα, που να επιτρέπεται να οργανώσεις κάτι ανάλογο) και σκέφτεσαι να διοργανώσεις ένα εναλλακτικό πάρτυ μετά γάμου τότε σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα ένα beach party με αρκετές δόσεις θαλάσσιου στοιχείου και πολύ άνετη και cool διάθεση.

Η MissBloom σου προτείνει κάποιες λεπτομέρειες για ένα τέτοιο event που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά και το γάμο σου ονειρεμένο.

Ξεκινάμε:

1. Σημαίες



Φτιάξε έναν διάδρομο για να περπατήσεις εσύ και ο σύζυγός σου με σημαίες από μπαμπού και λευκό ύφασμα. Λίγο αεράκι αν έχει θα τις κάνει να κυματίζουν και θα σου χαρίσουν έναν παραδεισένιο διάδρομο.

2. Τούρτα


Έπειτα, σειρά έχει η τούρτα.
Η τούρτα είναι σε πολλούς γάμους αυτή που κλέβει την παράσταση. Προτίμησε να είναι απλή και όχι πολύ ψηλή. Αν θέλεις να εφαρμόσεις το ναυτικό στυλ και σε αυτή τη περίπτωση ταίριαξε το μπλε της θάλασσας με κοχύλια δημιουργώντας αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.


Βέβαια, για ακόμα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα βάλε μια βάση όπως αυτή σε σχήμα χταποδιού και η τούρτα σου θα είναι από την εμφάνιση και μόνο... γλύκισμα! Τη συγκεκριμένη θα την βρεις εδώ από $248.

3. Χορός



Και τώρα ο χορός.
Σκέψου πιο κομμάτι σας ταιριάζει και επέλεξε το για το γαμήλιο τραγούδι. Μπορείς να φτιάξεις ένα κιόσκι κάτω από το οποίο θα χορέψετε και θα είσαι, έτσι, το κέντρο της προσοχής. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις λευκό ύφασμα για το σκεπάσεις τοποθετώντας γύρω του μπάλες από ξύλο... (Φωτό via Green Wedding Shoes)


ή μπορείς να το αφήσεις έτσι κρεμώντας από την κορυφή μαροκινά φαναράκια δίνοντας του το αέρα της Ανατολής.


  • Miss Bloom's Tip: Φαναράκια μπορείς να βάλεις και σε άλλες γωνίες για να προσθέσεις λίγο χρώμα και όσο θα σουρουπώνει το ελαφρύ φως των κεριών θα ολοκληρώνει την ήδη ρομαντική ατμόσφαιρα. Τα συγκεκριμένα θα τα βρεις από $10 εδώ





Πηγή:missbloom.gr



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: