Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Γιατί κοστίζει τόσο πολύ (45 εκ. δολάρια το χρόνο) η Gisele;


H πρόσφατη -8η στην σειρά- ανάδειξή της ως πιο καλοπληρωμένο supermodel στον κόσμο είναι η αφορμή να ασχοληθούμε με κάτι πιο θανατηφόρο από το στήθος, τα πόδια ή τους γλουτούς της. Δηλαδή το μυαλό της.


Παρά τα δεκάδες σχετικά δημοσιεύματα, δεν είναι είδηση ότι η Gisele Bundchen είναι -σύμφωνα με το Forbes- το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στο πλανήτη για την περίοδο Μάιος 2011-Μάιος 2012. Ούτε ότι έχει κατακτήσει αυτόν τον τίτλο τις τελευταίες 8 φορές συνεχόμενα ή ότι η διαφορά της με την Kate Moss, No2 της λίστας (που έβγαλε μόλις 9,2 εκ. δολάρια) είναι χαώδης.





Το μόνο που έχει σημασία είναι το πόσο γρήγορα θα καταφέρει να γίνει η πρώτη δισεκατομμυριούχος μοντέλα της ιστορίας (και ταυτόχρονα η πρώτη αυτοδημιούργητη Βραζιλιάνα δισεκατομμυριούχος). Και το τι χρειάστηκε να κάνει για να τα καταφέρει.

‘Όταν ήρθα για πρώτη φορά στην Νέα Υόρκη στα 15 μου, ένα χρόνο αφότου με ανακάλυψαν σε ένα εμπορικό κέντρο στο Σάο Πάολο, και άνοιξα το παράθυρο του διαμερίσματος μου που βρισκόταν στο 35ο όροφο ενός ουρανοξύστη, υπήρχε τόσο νέφος και φώτα που δεν μπορούσα να δω το τυχερό αστέρι μου στον ουρανό.



Οπότε πήρα ένα στυλό και το σχεδίασα στο εσωτερικό του καρπού μου. Αλλά συνέχεια έσβηνε. Οπότε πήρα την απόφαση, πήγα σε ένα φτηνό τατουατζίδικο στην 2η Λεωφόρο και τους είπα να μου το βαρέσουν’.

Μια χαρά συγκινητική περιγραφή ενός τατού που -προφανώς- συμβολίζει πολλά για την μετέπειτα Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ.

Αν και, πιο ταιριαστό, βάση της μετέπειτα πορείας της, θα ήταν να είχε κάνει τατού το σήμα του δολαρίου.

Αυτό που μοιάζει να ελκύει σχεδόν μεταφυσικά το κορμί της Γερμανικής καταγωγής Βραζιλιάνας.





Προφανώς το γεγονός ότι έχει γίνει εξώφυλλο στα πιο σημαντικά περιοδικά του πλανήτη (σ.σ. έχει κοσμήσει συνολικά 600, με την μόνη που έχει κάνει παραπάνω να είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα) είναι σημαντικό.

Καθώς επίσης ότι δεν υπάρχει σχεδιαστής που να μην δίνει το δεξί του νεφρό για να την δει να περπατάει στην πασαρέλα του, όπως γινόταν κάποτε με τη Cindy, τη Naomi και το παρεάκι τους.

Αλλά ο πραγματικός λόγος που η πρώην του Di Caprio είναι τόσο Σκρουτζντακμακικά πλούσια (και είναι δεδομένο ότι θα γίνει 10 φορές περισσότερο) είναι πολύ πιο ταπεινός. Τόσο ταπεινός όσο ένα ζευγάρι σαγιονάρες.





Βλέπεις η Gisele δεν ακολούθησε το παράδειγμα των υπόλοιπων 9 μοντέλων στην λίστα (που με την σειρά είναι οι Kate Moss, Natalia Vodianova, Adriana Lima, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Lara Stone, Carolyn Murphy και Candice Swanepoel) που απλά δανείζουν το πρόσωπο και το κορμί τους σε ένα γνωστό οίκο.

Αντιθέτως εκείνη πηγαίνει στους οίκους και τους προτείνει συνεργασία σε προϊόντα που θα έχουν το όνομα της. Και στην συνέχεια ασχολείται ενεργά μαζί τους. Τόσο στον σχεδιασμό, όσο στην παραγωγή και -φυσικά- στο προμοτάρισμα.



Πηγή:delamagen.gr


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: