Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Τα ζώδια σήμερα-Κυριακή 17 Ιουνίου 2012


Τα ζώδια σήμερα-Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Τα ζώδια σήμερα-Κυριακή 17 Ιουνίου 2012




ΚΡΙΟΣ: Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και ένας νέος άνεμος που θα πνέει γύρω σας, θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις πραγματικά πολλές δυνατότητες που θα σας δοθούν. Αποδράστε από τα καθιερωμένα, ξεκουραστείτε και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα έχετε υποστήριξη από τον επαγγελματικό σας χώρο και ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Σίγουρα είναι δύσκολο να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και παράλληλα και με τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν, αλλά είναι βέβαιο πως δεν είναι ακατόρθωτο. Αποφύγετε κάθε είδους συνεργασία με συνεργάτες που είναι αρκετά οξύθυμοι. Επιβάλλεται για όλη τη διάρκεια της ημέρας να δείτε τα γεγονότα αντικειμενικά και ψύχραιμα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάλλον τα καταφέρατε καλύτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις σχέσεις σας απ’ ότι τους άλλους μήνες. Συνεχίστε έτσι, αλλά πάντα με προσοχή. Μη θίγετε προβλήματα του παρελθόντος σε συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καταπολεμήστε την τάση νωχελικότητας που σας πιάνει, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε θετικά αυτά που σας προσφέρει η μέρα σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Σήμερα φροντίστε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας στηρίζει. Οι σκοποί σας θα επιτευχθούν, μόνο αν έχετε σταθερότητα στους στόχους σας.


ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τους αυτοσχεδιασμούς και συνειδητοποιήστε τους όρους και τους κανόνες μέσα στους οποίους πρέπει να δράσετε και να αποφασίσετε για να «επιπλέετε» και στα δύσκολα. Πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και εμφανιστείτε στο προσκήνιο. Αναζητήστε τις αντίστοιχες λύσεις σε θέματα που σας είχαν προβληματίσει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σπάστε τον κρίκο που έχετε συνδέσει ευαισθησία, ευθιξία και εγωισμό. Κυριαρχεί η ανάγκη για δράση, γι’ αυτό μην αμφιταλαντεύεστε αλλά δραστηριοποιηθείτε. Κάντε μια προσπάθεια να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και θα ανακαλύψετε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο.


ΖΥΓΟΣ: Πετάξτε από πάνω σας ότι σας βαραίνει, γιατί σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολλά και ωφέλιμα. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο το δυναμικό σας για να ικανοποιηθούν οι άλλοι. Αισθανθείτε εναρμονισμένοι με το περιβάλλον σας και θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε αρκετά ευρηματικοί και ευέλικτοι και αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα θετικά και να μειώσετε τα αρνητικά στοιχεία αυτού του μήνα στην κυριολεξία. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε πιο ρεαλιστικά τη ζωή σας, καθώς τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε και τις δύο όψεις του νομίσματος στις υποθέσεις σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον στα συμφέροντά σας και τον οικονομικό τομέα. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας, γιατί το κέρδος θα έρθει μετά από κούραση και μπέρδεμα. Πρέπει να αλλάξετε τακτική και να μην κάνετε συνέχεια τους ήρωες. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σύνθετες, αλλά δε θα είναι δύσκολο να κάνετε τη συγκρότηση του ψυχισμού σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε πως θα κινηθείτε σε ότι θα έχει σχέση με νομικές υποθέσεις και συνεργασίες, καθώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι πάτε για σοβαρή ανάκαμψη γενικώς. Χρησιμοποιήστε την εργασία ή τις συναναστροφές σας, για να αναπληρώσετε τις εσωτερικές σας ελλείψεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η παροδικές αλλαγές στη συμπεριφορά σας είναι μέρος του χαρακτήρα σας, αλλά τώρα απαιτείται συγκέντρωση και υπευθυνότητα για να συμβαδίσουν εργασία και οικονομικά. Η αισιοδοξία σας θα ανέβει αισθητά και οι προτάσεις για συνεργασίες, εκτός από πολλές, θα είναι και αρκετά ενδιαφέρουσες.


ΙΧΘΥΣ: Μια καθυστέρηση ή μετάθεση ενός έργου δεν πρέπει να σας αποκαρδιώσει. Παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας γιατί έχετε καλές προοπτικές μόνο που είναι μέσα σε εναλλαγές. Κινηθείτε ώριμα και με λογική, ώστε να μη χάσετε το μέτρο και προβείτε σε υπερβολές.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: