Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Στην πρώτη 10άδα το «Aphrodisiac»



Το I.N.F.E Greece μέσω της EBU (Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης) δίνει και φέτος στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της βαθμολογίας κοινού και επιτροπών, του 57ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που κατέταξαν τελικώς την Ελλάδα και το «Aphrodisiac» με την Ελευθερία Ελευθερίου και την ομάδα της στην 17η θέση.



Εάν το κοινό των τηλεοπτικών δεκτών ήταν μόνο αυτό που θα αποφάσιζε με την ψήφο του, θα κρατούσε την ελληνική συμμετοχή μέσα στην πρώτη δεκάδα των χωρών -και συγκεκριμένα στην 9η θέση- εν αντιθέσει με την 18η που θα δινόταν, εάν αποφάσιζαν μόνο οι επιτροπές.

Όσον αφορά στον 1ο ημιτελικό στον οποίο πήρε μέρος η Ελλάδα, το «Aphrodisiac» προκρίθηκε στην πέμπτη θέση από το κοινό, ενώ από τις επιτροπές των χωρών δόθηκε η 3η θέση.

Το I.N.F.E Greece, μέσω του διοικητικού συμβούλιού του και διά στόματος του εκπροσώπου δημοσίων σχέσεων και μελών του, κ. Μάκη Χαραλαμπόπουλου, ευχαριστεί για ακόμα μία φορά όσους εργάστηκαν για την Eurovision 2012, εντός και εκτός, και δίνει το ραντεβού του το 2013 ως το επόμενο μουσικό μεγάλο ταξίδι στη νικήτρια χώρα Σουηδία.




Πηγη:www.zougla.grΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: