Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Άνοιγμα του Σαμαρά στους διαγραφέντες (vid)


Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην εκτελεστική γραμματεία του κόμματος του άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της επιστροφής όσων διαγράφηκαν αρκεί να ψηφίσουν τα μέτρα.

«Ακόμα και για εκείνους τους συναδέλφους μας που εγκατέλειψαν το κόμμα, τις τελευταίες μέρες, θα χαρούμε να ξαναγυρίσουν κοντά μας, εφ’ όσον βέβαια, έμπρακτα αποδείξουν, τις κρίσιμες επόμενες μέρες, ότι συστρατεύονται με την Παράταξη. Ήδη αρχίζει μια πανστρατιά της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εκλογών. Και κανείς δεν περισσεύει. Αλλά πριν συστρατευθούμε όλοι, πρέπει να κλείσουμε κάθε ρωγμή. Τωρινή και μελλοντική» 

Παράλληλα ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτήρισε ιδιαιτέρως κρίσιμες τις εκλογές και τις παρομοίασε με εκείνες του 1974 «Οι εκλογές που θα προκηρυχθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του PSI και θα γίνουν μέσα στο επόμενο δίμηνο, θα είναι καθοριστικές για το μέλλον της χώρας. 
Θα είναι οι πιο καθοριστικές εκλογές μετά το 1974» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ. 



Ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε τους λόγους που η ΝΔ υπερψήφισε τη νέα δανειακή σύμβαση. «Έχει τρείς μεγάλες διαφορές από το πρώτο Μνημόνιο, και μία μεγάλη ομοιότητα: Η πρώτη διαφορά είναι ότι τώρα γίνεται «κούρεμα» δηλαδή απευθείας μείωση του χρέους. Το οποίο στο μεταξύ είχε καταστεί μη βιώσιμο. Η δεύτερη μεγάλη διαφορά είναι ότι μειώνεται και το επιτόκιο δανεισμού, ενώ προηγουμένως είχε ανέβει. Και μάλιστα με τιμωρητικό τρόπο…
Η τρίτη μεγάλη διαφορά είναι ότι η αποπληρωμή του χρέους μετατίθεται σε βάθος χρόνου. Ενώ τότε δεν μετακινήθηκε καθόλου. Από την άλλη πλευρά, η ομοιότητα με το πρώτο Μνημόνιο, είναι ότι διατηρείται η ίδια συνταγή. Εξακολουθεί να λείπει ο τρίτος – και πιο σημαντικός πλέον – πυλώνας της Ανάπτυξης». 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: