Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

To τέλειο μόνιμο ίσιωμα μαλλιών γίνεται πραγματικότητα με την Brazilian Keratin Treatment


To τέλειο μόνιμο ίσιωμα μαλλιών γίνεται πραγματικότητα με την Brazilian Keratin Treatment
Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε την πιο συναρπαστική εξέλιξη στη λείανση και στην επανόρθωση μαλλιών και θα τη βρείτε
στα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company.
Υπάρχει ένα «μαγικό» πραγματικά προϊόν και η εφαρμογή του, το Brazilian Keratin Hair Treatment που έρχεται απευθείας από την Αμερική. Στα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company, θα βρείτε αυτή την επαναστατική διαδικασία που ισιώνει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά, προσθέτοντας κερατίνη στην τρίχα, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα-φριζαρισμένα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά, λαμπερά και γεμάτα υγεία. Η απόλυτη ισιωτική θεραπεία Brazilian Hair Keratin System διαρκεί από 3 έως και 4 μήνες χαρίζοντας σας μαλλιά εντελώς ίσια και μεταξένια.

Αυτό το καινοτόμο σύστημα που λειαίνει και επανορθώνει τα μαλλιά λειτουργεί ως εξής: Ένα νανο-μόριο είναι το 0.000000001 του μεγέθους ενός συνηθισμένου μορίου, το οποίο του επιτρέπει να εισχωρεί στα μαλλιά σας και να τα γεμίζει με κερατίνη, την ουσία που κάνει τα μαλλιά δυνατά, λαμπερά και απαλά. Μόλις τα μαλλιά καλυφθούν με ένα στρώμα μορίων nanokeratin, μία πρόσθετη διαδικασία βοηθάει ώστε αυτή η ουσία να εξατμίζεται. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας παρατηρείται μια αντίδραση που λέγεται πολυμερισμός, και κάνει τα μαλλιά ανθεκτικά και ελαστικά.

Το αποτέλεσμα της λείανσης και της επικάλυψης των μαλλιών με keratin, είναι ότι αυτά γίνονται όμορφα, μεταξένια, απαλά, υγιή, δυνατά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Και φυσικά, αυτή η θεραπεία μπορεί να έχει εγγυημένα αποτελέσματα 100% για όλους τους τύπους μαλλιών. Δεν υπάρχει λόγος πια να έχετε απεριποίητα φριζαρισμένα μαλλιά ή να τρέχετε καθημερινά για ίσιωμα. Αρκεί να επιλέξετε το Brazilian Keratin Treatment στα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company.
www.angelopouloshair.com

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: