Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Οι stars αγαπούν τα φουλάρια!


Πώς τα φοράνε οι celebrities; Πάρε ιδέες για cool συνδυασμούς!


Ενα φουλάρι μπορεί αυτόματα να αναβαθμίσει ένα every-day look. Στο νέο μας how-to video είδες 10 τρόπους για να δέσεις το φουλάρι σου αλλά τι θα έλεγες να δούμε και πως το φορούν οι stars; Άλλωστε τα φουλάρια είναι διαχρονικά ένα από τα αγαπημένα τους fashion items.

H Οlivia Palermo συνδυάζει το φουλάρι της με ένα μακρύ αμάνικο, γούνινο γιλέκο και flat μπότες, η Kate Moss με ένα animal print παλτό, κολάν και uncle booties, η Eva Longoria με skinny τζιν και γόβες και η (έγγυος) Alessandra Ambrosio με μια μακριά φούστα και μια εντυπωσιακή κροκό τσάντα.

Miranda Kerr χρησιμοποιεί το φουλάρι της σαν συμπλήρωμα στο μαύρο, δερμάτινο jacket της ενώ ηJessica Alba δημιούργησε το τέλειο καθημερινό outfit με μια chunky ζακέτα και ένα slouchy τζιν. Τέλος, ηReese Witherspoon προσέθεσε μια χαρούμενη πινελιά στο total black look της.

Miss Bloom's tips: Είτε αποφασίσεις να δέσεις το φουλάρι σου με έναν από τους τρόπους που σου προτείνουμε εδώ, είτε αποφασίσεις να το αφήσεις να πέφτει ριχτό όπως έκανε η Alessandra Ambrosio το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα καλό. Αν είσαι fan της μονοχρωμίας όμως θα πρέπει να προσέξεις, κυρίως όσον αφορά στα σκούρα χρώματα, τα οποία καλό είναι να "σπάσεις" με κάτι πιο φωτεινό. Το ιδανικό θα ήταν να συνδυάζεις το monochromatic σύνολό σου με ένα φουλάρι σε απόχρωση που να ταιριάζει ή που να είναι κοντινή σε όσα φοράς. Αν δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να σπάσεις τη μονοχρωμία σου διάλεξε τουλάχιστόν ένα φουλάρι με διαφορετική υφή από το υπόλοιπο outfit. Αν από την άλλη είσαι fan των prints έχεις περισσότερες επιλογές και σίγουρα πρέπει να αποκτήσεις ένα με animal prints! Δώσε επίσης μεγάλη σημασία στην επιλογή του υλικού αλλά και το μέθεθος και το σχήμα του φουλαριού, τα οποία παίζουν όλα ρόλο στο πως "κάθεται" αυτό γύρω από το λαιμό σου. 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: