Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝ RYAN ΑΝ.. ΗΣΟΥΝ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ..


ΑΝ RYAN ΑΝ.. ΗΣΟΥΝ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ..
Tι έχει πια αυτός ο Ryan Gosling και τρελαίνονται όλες οι γυναίκες, αναρωτιούνται θολωμένοι από τη ζήλια τους οι άνδρες, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι το γυναικείο αυτονόητο αποτελεί ανδρικό x-file!

O Ryan είναι ο σύγχρονος πρωταγωνιστής του παραμυθιού που το ασχημόπαπο έγινε κύκνος.
μέγεθος γραμματοσειράς Έκθεση εικόνων
Όταν μικρός φορούσε τα ποντικοαυτιά στο Mikey Mouse Club, έλεγες «Άχου το ασχημούτσικο!», όμως φαίνεται ο Ryan έφαγε μεγάλη μερίδα από την αστερόσκονη που τους τάιζαν στο set! (αν κρίνεις από το ότι όλοι σχεδόν έκαναν μια χαρά καριέρα, βλ. Justin Timberlake, Britney, Christina Aquilera….κάτι τους έβαζαν στο φαί!)

O Ryan μεγάλωσε και απέδειξε περίτρανα το ταλέντο του. Από το πλούσιο βιογραφικό του δεν ξέρεις ποια ταινία να διαλέξεις: Notebook, Half Nelson, Blue Valentine, Crazy Stupid Love, Drive, The Ides of March…
Καθεμία και ένα άλλο πρόσωπο, καθεμία και μια υπέροχη ευκαιρία για οφθαλμόλουτρο!

Πολλοί τον θέλουν φέτος να κρατά το χρυσό αγαλματίδιο και πολλές τον θέλουν στην αγκαλιά τους. Ο Ryan Gosling έχει το ύφος «Θα σε κάνω βασίλισσα». Σε πρώτη ανάγνωση γλυκός, δε δεύτερη άτακτος, έχει συνυπάρξει στη ζωή σχεδόν με όλες τις συμπρωταγωνίστριές του, καλλιεργώντας τον μύθο «Είμαι τόσο αγαπησιάρης που όποια φιλήσω την ερωτεύομαι».Τα κορίτσια τσιμπάνε και δεν υπάρχει λίστα με τους πιο σεξυ άνδρες που να μην τον περιλαμβάνει. Ως γνήσιος ιππότης, για να συναντήσει την αγαπημένη του Eva Mendes, έκανε ταξίδι αστραπή στο Παρίσι! Εκείνη τον κρατούσε από το χέρι βολτάροντας στον Σηκουάνα και ο απανταχού γυναικείος πληθυσμός έλιωνε!

Αν δε σε έψησα (που δε νομίζω) παίζω τα τελευταία μου χαρτιά: αν θες μεγαλύτερη δόση κουλτούρας, τσέκαρε τους Dead man’s bones, την μπάντα που έκανε με το φίλο του Zach Schields, αν θες ακτιβιστικό έργο,μπορώ να γράφω ώρες… είναι ενεργό μέλος ενός συλλόγου που προσπαθεί να μειώσει το ποσοστό της φτώχειας και να προστατεύσει τα παιδιά που πάσχουν από Aids, είναι ακτιβιστής υπέρ των δικαιωμάτων των ζωών και μέλος μιας οργάνωσης με την οποία επισκέπτονται περιοχές που έχουν χτυπηθεί από τα στοιχεία της φύσης και προσφέρουν τη βοήθεια τους στους πληγέντες.

Έχει τόση αγάπη μέσα του για τον συνάνθρωπο… δε θα ’χει λίγη και για’μένα;
Click to enlarge image ryan01.jpg


  • Click to enlarge image ryan01.jpg
  • Click to enlarge image ryan02.jpg
  • Click to enlarge image ryan03.jpg
  • Click to enlarge image ryan04.jpg
  • Click to enlarge image ryan05.jpg
  • Click to enlarge image ryan06.jpg
  • Click to enlarge image ryan07.jpg
  •  

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: