Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η πρώτη ταινία της Rihanna είναι εδώ


Η πρώτη ταινία της Rihanna είναι εδώ
Η RiRi φορά τα στρατιωτικά, παίρνει το άγριο βλέμμα της και γίνεται μία αξιωματούχος του ναυτικού, έτοιμη να σώσει τον κόσμο.

Δεν είναι ούτε η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία τραγουδίστρια που αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο, έστω και προσωρινά, και να δοκιμάσει την τύχη της στην μεγάλη οθόνη. Η Rihanna άλλωστε έχει αποδείξει πως αγαπά την υποκριτική, καθώς τα περισσότερα video clip της είναι ταινίες μικρού μήκους με κανονικό σενάριο.
Αν μέχρι τώρα, λοιπόν, είχατε στο μυαλό σας την Rihanna με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις, την σέξι προσωπικότητα και το έντονο, προκλητικό βλέμμα, ξεχάστε την. Η μάλλον ξεχάστε τα δύο πρώτα. Η Rihanna ντύνεται από την κορφή μέχρι τα νύχια με στολή του πολεμικού ναυτικού, κόβει τα μαλλιά της και κραδαίνει αυτόματα όπλα.

article-2103826-11D41D25000005DC-647_634x430_copy


Η ποπ τραγουδίστρια παίζει την αξιωματικού του αμερικάνικου ναυτικού Raikes στην ταινία «Battleship» του Peter Berg, η οποία δείχνει μια ομάδα πλοίων του πολεμικού ναυτικού διαφόρων χωρών να δέχεται επίθεση από εξωγήινους, κατά τη διάρκεια των «Διεθνών Ναυτικών Παιχνιδιών Πολέμου». Θυμίζει αρκετά «Transformers», ενώ οι εντυπωσιακές εκρήξεις και οι βαθυστόχαστες ατάκες ηρωισμού είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Κλασικό blockbuster μαζικής κατανάλωσης, με λίγα λόγια.

Η Rihanna, ωστόσο, δεν τρέφει αυταπάτες ούτε πιστεύει πως είναι έτοιμη να παίξει Σαίξπηρ. «Μου αρέσει πολύ να κάνω ταινίες αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι που θέλω να κάνω περισσότερο. Θέλω απλώς να διαλέγω ταινίες που είναι σωστές για μένα και ρόλους στους οποίους μπορώ να ανταπεξέλθω, τίποτα που να είναι πολύ μεγάλο για μένα», είπε η τραγουδίστρια σε μια πρόσφατη συνέντευξή της και πρόλαβε όσους ήταν έτοιμοι να την κράξουν για τις υποκριτικές της ικανότητες.

Παρά το τετριμμένο του σεναρίου και το υπερβολικά mainstream της σκηνοθεσίας, πάντως, το «Battleship»μόνο κακό ξεκίνημα δεν είναι για την Rihanna, καθώς συμπρωταγωνιστεί με τον «πολύ» Liam Neeson αλλά και με τον Alexander Skaarsgard του «True Blood». Όσο να πεις, όλο και κάτι θα μάθει από αυτούς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer της ταινίας και, αν θέλετε, να είστε επιεικείς με την Rihanna. Σήμερα άλλωστε γιορτάζει και τα 24α γενέθλιά της.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: