Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί το Rapidshare κατεβάζει τόσο αργά;


Γιατί το Rapidshare κατεβάζει τόσο αργά;

Τη ζωή μαρτύριο κάνει το Rapidshare στους δωρεάν χρήστες του σε μια προσπάθεια να ρευστοποιήσει την επιτυχία του μετά το τέλος του MegaUpload.


Φαίνεται οι ιδιοκτήτες του Rapidshare δεν έχουν τα πλούτη των ιδιοκτητών του MegaUpload κι έτσι αποφάσισαν να βάλουν σε λειτουργία ένα σχέδιο για να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Πλέον οι δωρεάν χρήστες του Rapidshare θα χρειάζονται “μια ζωή” για να κατεβάσουν ένα αρχείο αφού το site περιόρισε την ταχύτητα download στα 30kb/s. Αυτό σημαίνει ότι για ένα αρχείο 5MB θα χρειαστείτε σχεδόν 22 λεπτά. Σκεφτείτε για μεγαλύτερα αρχεία...

Έναν άλλο περιορισμό που έβαλε το site είναι να μην μπορούν οι χρήστες να κάνουν παύση στο downloading μεγάλων αρχείων που κατεβάζουν. Πλέον θα πρέπει να περιμένει ο χρήστης κολλημένος στον υπολογιστή του το αρχείο να κατέβει.

Το τελευταίο εμπόδιο που βάζει το Rapidshare στους δωρεάν χρήστες είναι ο χρόνος αναμονής μέχρι να κατέβει ένα αρχείο. Πλέον χρειάζεται πολύ περισσότερα λεπτά μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία κάνοντας την αναμονή βασανιστική.

Στόχος του Rapidshare είναι να ωθήσει τους χρήστες στις επί πληρωμή υπηρεσίες του προκειμένου να πληρώσουν και να έχουν μεγαλύτερες ταχύτητες και λιγότερους περιορισμούς.

Το Rapidshare τελευταία δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να καθαρίσει από αρχεία που δεν σέβονται τα πνευματικά δικαιώματα όμως μετά το τέλος του MegaUpload είναι από τα λίγα μεγάλα filesharing site που βρίσκονται σε λειτουργία. Μένει να δούμε αν θα τηρήσει τις υποσχέσεις του ή αν θα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στόχος μετά το The Pirate Bay που έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της οπτικοακουστικής βιομηχανίας.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: