Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Kate Beckinsale: Ήμουν αμήχανη με τον άντρα μου να βλέπει


Kate-Beckinsale-386

Οι περισσότερες σταρ θεωρούν μεγάλη τύχη να παντρευτούν σκηνοθέτη. Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ αντιθέτως, δήλωσε πως κατά τη διάρκεια της συνεργασία με τον σύζυγό της και σκηνοθέτη της ταινίας «Underworld: Total Recall», Λι Γουάισμαν, ήταν κάπως «αμήχανη» σε δεδομένες στιγμές.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Women's Health» η 38χρονη σταρ αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατούσε στα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών με τον συμπρωταγωνιστή της Κόλιν Φάρελ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του συζύγου της.

«Νομίζω ότι για τον Κόλιν ήταν χειρότερα. Είναι αμήχανο να πρέπει να αγκαλιάζεις τη σύζυγο του σκηνοθέτη, ειδικά με τον Λεν να του λέει συνεχώς: "Εντάξει, αυτό ήταν! Απολύεσαι!" είπε χαρακτηριστικά η Μπέκινσεϊλ, η οποία δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Κόλιν Φάρελ. «Είναι αξιαγάπητος. Είναι τόσο καλός ηθοποιός, σωστός επαγγελματίας και υπέροχος μπαμπάς. Δεν μπορείς να πεις τίποτα κακό για τον Κόλιν. Είναι και πολύ αστείος. Πραγματικά τον μισώ» δήλωσε γελώντας.

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ύστερα από τριετή απουσία, η οποία ωστόσο δεν ήταν προγραμματισμένη. Όπως λέει η ίδια, αυτό το διάστημα δεν έτυχε να της γίνει κάποια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, επομένως το εκμεταλλεύτηκε για να μείνει περισσότερο στο πλευρό της κόρης της, Λίλι.

Στην τέταρτη κατά σειρά περιπέτεια «Underworld» υποδύεται την πολεμίστρια Σελίνα. Για τις ανάγκες του ρόλου αναγκάστηκε να υποβληθεί σε σκληρή γυμναστική και να μάθει ακόμα και πολεμικές τέχνες, κάτι που όπως λέει τη δυσκόλεψε πάρα πολύ. Σύμφωνα όμως με άτομα του περιβάλλοντός της, το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους της.

Kate-Beckinsale-386

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: