Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Νέα σελίδα για την Heidy Klum!


Νέα σελίδα για την Heidy Klum!
«Παρελθόν» η βέρα από το χέρι της


O χωρισμός της Heidi Klum και του Seal ήταν έκπληξη για πολλούς καθώς το ζευγάρι ήταν από τα πιο αγαπημένα του Hollywood και κανείς δεν πίστευε ότι ο γάμος τους αντιμετώπιζε προβλήματα. 

Ο τραγουδιστής, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, είχε δηλώσει πως αγαπάει πολύ την Heidi και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. 

Ο ίδιος είχε αρνηθεί να βγάλει την βέρα του αφού δεν του ήταν εύκολο να απαρνηθεί ότι τον δένει με το πρώην μοντέλο αφήνοντας τις φήμες για επανασύνδεση να «φουντώνουν».

Με την βέρα στο χέρι όμως κυκλοφορούσε και η Heidi αμέσως μετά τον χωρισμό της. Άλλωστε το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά τα οποία αποτελούν και θα αποτελούν πάντα προτεραιότητά τους.

Ωστόσο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Seal αποφάσισε να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του. Έβγαλε από το χέρι τη βέρα του. Τέσσερις μέρες αργότερα εμφανίστηκε και η Heidi χωρίς βέρα στο δεξί!



Το supermodel είχε πάει περίπατο με τα παιδιά της και φαινόταν καλοδιάθετη, έτοιμη να προχωρήσει μπροστά χωρίς τον Seal πλέον στο πλευρό της. 





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: