Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

H Mελίνα Ασλανίδου στο Maison Crystal στη Θεσσαλονίκη


Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Η Μελίνα Ασλανίδου μαγεύει το κοινό με τις εμφανίσεις της. Κάθε παράσταση δυνατή και εκρηκτική αλλά ταυτόχρονα ατμοσφαιρική και συγκινησιακή. Με την χαρακτηριστική φωνή της ενώνει το ποικιλόμορφο χρώμα των τραγουδιών αρμονικά και δένει με φυσικότητα τα τραγούδια που ερμηνεύει με πάθος και δύναμη!


Μεγάλες επιτυχίες της Μελίνας όπως «Το Λάθος», «Όσα δεν σου είπα», «Συνθήματα», «Ναι θα πω», το ολοκαίνουργιο «Άλλη Μια Φορά» και φυσικά «Τι σου ΄κανα και πίνεις», μπλέκονται έντεχνα με παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως Νικολόπουλος, Καλδάρας, Κουγιουμτζής, Βαρδής και άλλων σε ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες από το χθες και το σήμερα.

Έχει ήδη κατακτήσει την θέση της στο λαϊκό τραγούδι. Τόσο μέσα από δυνατές συνεργασίες όπως η συνεργασία της με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Πασχάλη Τερζή, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Γλυκερία, τον Κώστα Μακεδόνα, όσο και μέσα από τη δική της προσωπική πορεία στη δισκογραφία και στις ζωντανές εμφανίσεις της. Όπως η ίδια συχνά δηλώνει… «το λαϊκό τραγούδι είναι ο άξονάς μου και προσπαθώ να στρέφομαι πάντα γύρω από αυτόν».

info:

ώρα έναρξης: 23.00

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: