Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Πώς να σβήσεις το ιστορικό σου από τη Google


Google: Τώρα ο Μεγάλος Αδελφός σε παρακολουθεί

Λιγότερο από μία εβδομάδα έχει μείνει μέχρι την 1η Μαρτίου οπότε κι η Google θα ξεκινήσει την εφαρμογή της νέας πολιτικής και των νέων όρων απορρήτου, των οποίων η ανακοίνωση προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.


Εάν ανήκεις κι εσύ στη μερίδα των χρηστών που διαθέτουν Google λογαριασμό και δε θες να ενοποιηθούν όλα σου τα δεδομένα, μπορείς να διαγράψεις με μερικά απλά βήματα όλο το Ιστορικό (History) σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Πηγαίνεις στην αρχική σελίδα της Google καικάνεις sign-in στο λογαριασμό σου. Επάνω δεξιά όπου βλέπεις τη διεύθυνση του λογαριασμού σου, πατάς το βελάκι για να σου ανοίξει τις επιλογές κι από αυτές κλικάρεις το «Ρυθμίσεις λογαριασμού»(Account Settings).
Στη νέα σελίδα που θα σου ανοίξει, πηγαίνεις χαμηλά στην επιλογή «Υπηρεσίες»(Services) και δίπλα στο «Προβολή, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του ιστορικού ιστού» (View, enable or disable Web history) θα δεις το «Μετάβαση στο ιστορικό ιστού» (Go to Web History).
Το κλικάρεις και στο νέο παράθυρο που ανοίγει, πατάς «Διαγραφή όλου του Ιστορικού» (Remove All Web History).
Google: Τώρα ο Μεγάλος Αδελφός σε παρακολουθεί

Όλα τα παραπάνω αποτελούν το γρήγορο και πρακτικό τρόπο για να διαγράψεις το ιστορικό σου από τη Google. Υπάρχει κι η δυνατότητα να ανατρέξεις εσύ μόνος σου όλο το ιστορικό σου και να σβήνεις όσα δε θες να υπάρχουν και στη συνέχεια να πατήσεις την επιλογή “Pause”, ώστε να σταματήσει να συλλέγει τα νέα δεδομένα, αλλά δε νομίζω να έχεις χρόνο ή όρεξη να μπεις στη διαδικασία να τα σβήνεις ένα ένα.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: