Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η ηγουμένη Dolores Hart στο κόκκινο χαλί των Oscar!



Ανάμεσα στους λαμπερούς star του Hollywood που θα παρελάσουν στο κόκκινο χαλί των Oscar στις 26 Φεβρουαρίου, η μαυροντυμένη φιγούρα της 73χρονης ηγουμένης Dolores Hart, σίγουρα θα μονοπωλήσει τα φλας των φωτογράφων. Πίσω από τα ράσα της μοναχής, κρύβεται η όμορφη 18χρονη στάρλετ που το 1962 έδωσε το πρώτο κινηματογραφικό φιλί στον Elvis Presley στην ταινία του 1957 «King Creole».



Η ηγουμένη που ανήκει στο Τάγμα του Βενέδικτου θα επιστρέψει στον τόπο που απαρνήθηκε, για να παρακολουθήσει την προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο Θεός είναι ο μεγαλύτερος Elvis» που είναι αφιερωμένο στη ζωή της!
Ανακαλώντας στη μνήμη της τη σκηνή όπου εκείνη και ο Elvis αντάλλαξαν το περίφημο φιλί, η ηγουμένη αποκάλυψε ότι το κινηματογραφικό συνεργείο έπρεπε να περιμένει, ώστε να επανέλθει το φυσικό χρώμα στα κατακόκκινα μάγουλα και των δύο. «Αν για κάτι είμαι ευγνώμων, είναι που εγώ είχα το προνόμιο να ξέρω κάτι που γνωρίζουν ελάχιστοι άνθρωποι... Ότι ο Elvis ήταν ένας αθώος νεαρός».
Η ιδιαίτερα όμορφη και εντυπωσιακή Dolores, που πολλοί την συνέκριναν με την Grace Kelly, κατάφερε μέσα στα πέντε πρώτα χρόνια της καριέρας της να συμπρωταγωνιστήσει με τους Montgomery Clift, Anthony Quinn, Elvis George Hamilton, πριν αποχαιρετήσει για πάντα το Holywood το 1963.  Η βαθιά θρησκευόμενη Dolores, εκείνη την εποχή συνειδητοποίησε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος ζωής δεν της πήγαινε καθόλου, καθώς ήταν πολύ σκληρός για την ευγενική ψυχή της. Μιλώντας για τα γυρίσματα των ταινιών η ίδια είπε πως: «Είσαι κάθε μέρα μ’ έναν άνθρωπο για δέκα εβδομάδες και μετά δεν τον ξαναβλέπεις. Αυτό είναι πολύ σκληρό».
Σήμερα εξακολουθεί να είναι μέλος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών με δικαίωμα ψήφου!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: