Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η επιστροφή της Cushman


Η επιστροφή της Cushman
Δύο scooter σχεδιάζει να παρουσιάσει η εταιρεία


Η θρυλική αμερικανική εταιρεία, Cushman, που έγινε γνωστή για τα scooter της από το 1936 έως το 1965 επιστρέφει με άγριες, όπως φαίνεται, διαθέσεις και δύο νέα μοντέλα!

Η Cushman δραστηριοποιήθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κατασκευάζοντας από ελαφριά scooter για λογαριασμό του αμερικανικού στρατού (ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μπορούν να πέφτουν με αλεξίπτωτα στις μάχες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου) έως μικρές μοτοσικλέτες που θύμιζαν αντίγραφα των Harley-Davidson.

Η εταιρεία που αποφάσισε να αναβιώσει την ιστορική φίρμα ονομάζεται K-Jack και εδρεύει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Τα πρώτα μοντέλα που θα παρουσιάσει είναι δύο: το Highlander, το οποίο θα διαθέτει μονοκύλινδρο κινητήρα 265 κ.εκ. και το Cushman II Step-Thru, με κινητήρα 404 κ.εκ. και ισχύ 14 ίππων.



Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που ακολουθεί, τα μοντέλα της Cushman δεν τα πάνε και πολύ καλά με αυτό που στην Ευρώπη αποκαλείται «φινέτσα», οπότε μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι οι πωλήσεις των γνωστών για την αισθητική τους ιταλικών scooter δεν κινδυνεύουν σε καμιά από τις πλευρές του Ατλαντικού.



Πηγή: mototriti.gr
Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: