Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Τα Cupcakes της Δούκισσας Νομικού ήταν λίγο πικρά (για κάποιους)


Η Δούκισσα Νομικού έβγαλε τα ρούχα της και έβαλε δύο cupcakes. Ήταν η πιο δυναμική κίνηση της καριέρας της. Και άστε τους άλλους να λένε.

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στην επιφάνεια των καλλιστείων του ΑΝΤ1, από την  πρώτη celebrity σχέση που είχε, από τις πρώτες φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις που έδωσε σε περιοδικά και από τις πρώτες τηλεοπτικές απόπειρες που επιχείρησε στο MEGA και το ALTER, ένα πράγμα ακούς δεξιά και αριστερά για την Δούκισσα: «είναι μέσα στις τρεις πιο ωραίες γυναίκες στην Ελλάδα». Αφού προσυπογράψω και σημειώσω ότι από κοντά είναι ακόμη πιο αληθινή αυτή η πεποίθηση, θα πω ότι δευτερόλεπτα μετά τη φράση αυτή ερχόταν ένα ΑΛΛΑ και ένα συμπληρωματικό σχόλιο «δεν είναι τόσο σέξι».
Δεν ξέρω πώς μπορεί να είναι κάποιος τόσο σίγουρος ότι μια γυναίκα δεν είναι σέξι, όταν τη βλέπει μόνο illustrated στα περιοδικά στα οποία η συγκεκριμένη ποτέ δεν ήθελε να βγάλει (όλα) τα ρούχα και ήταν στιγμές που έσπαγε τα νεύρα αρχισυντακτών (οι οποίοι αμέσως το ξεχνούσαν μόλις της μιλούσαν και εκείνη έβαζε το full ευγενικό attitude σε λειτουργία) με την άρνησή τους να κάνει «κάτι σέξι και όχι πρόστυχο». Ναι, η Δούκισσα Νομικού δεν θα γίνει ποτέ Όλγα Φαρμάκη. Η Όλγα μπορεί να βγει σε ένα εξώφυλλο αντρικού περιοδικού και να κλείσει πέντε σπίτια. Η Δούκισσα δεν κλείνει σπίτια. Όχι γιατί δεν μπορεί, απλώς επειδή δεν θέλει.











(Η Δούκισσα στα πλαίσια των φωτογραφήσεων της για το Nitro (1-7) και το περιοδικό Celebrity (8-11) από τον φωτογράφο-μετρ του είδους Δημήτρη Σκουλό)
Δεν είναι του στυλ της. «Δεν μπορώ» μου έχει πει ξανά και ξανά σε συνεντεύξεις. Και να πω την αλήθεια, προσωπικά το είχα αποδεχθεί πλέον, ότι δεν θα δούμε τη Δούκισσα Νομικού με τίτλο «ολόγυμνη». Τουλάχιστον όχι στα πλαίσια μιας φωτογράφησης για τον εαυτό της, για μια αυτοδιαφήμιση του σώματός της ή του στήθους του που η ίδια είχε παραδεχθεί πώς «πείραξε». Αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, πως ενώ κατά τύχη (σχεδόν Θεία Τύχη) γίναμε μάρτυρες ενός πραγματικού Madwalk (σε επίπεδο παράνοιας, όταν την αντικρίσαμε με τα cupcakes στο στήθος και τα καλλίγραμμα πόδια της σε δημόσια θέα), θα γινόμασταν ξαφνικά οσιομάρτυρες της ηθικής και της «ψυχής» όπως είδα την Ελένη Μενεγάκη να λέει στη Δούκισσα στην εκπομπή της.
Είναι λίγο υποκριτικό να λένε όλοι επί χρόνια ότι η Δούκισσα Νομικού πρέπει να επενδύσει  λίγο (όχι πολύ) περισσότερο στο σέξι προφίλ της (και δεν μιλάω μόνο για το φωτογραφικό, αλλά και για το τηλεοπτικό, να παίξει δηλαδή λίγο παραπάνω με την εικόνα της, να τσαλακωθεί) και με το που το κάνει, να αρχίζει το #peste_na_me_fate σύνδρομο και να διαβάζουμε ότι «προκλητική η Νομικού στο Madwalk». Σόρι, αλλά αυτά τα cupcakes και αυτό το περπάτημα ήταν ίσως το πιο κερδοφόρο στην καριέρα της, αν αναλογιστεί κανείς πόσα level ανέβηκε στην αντρική εκτίμηση. Όχι απαραίτητα επειδή είδαμε λίγο περισσότερο από το χρώμα του δέρματός της, αλλά κυρίως διότι αποφάσισε να δείξει λίγο παραπάνω από τη γυναικεία αυτοπεποίθησή της (και όπως ξέρετε για τους άντρες αποτελεί φετίχ η γυναικεία αυτοπεποίθηση).
Τα βίντεο και τις  φωτογραφίες από το Madwalk που ακολουθούν, το ΟΝΕΜΑΝ τόσες μέρες δεν τις είχε δημοσιεύσει και ίσως ήταν το μοναδικό site που κράτησε αυτή τη στάση. Θέλαμε λίγες μέρες για να κοπάσει κάπως αυτή η θύελλα συντηρητικών και νερόβραστων αντιδράσεων μέχρι και από γυναίκες που έχουν ξεπουλήσει τα μπικίνι τους στους paparazzi όλα αυτά τα χρόνια, για να πούμε τα πράγματα όπως πρέπει και με το όνομά τους.
Η Δούκισσα Νομικού  δεν πρέπει να γδύνεται ούτε πάνω στην πασαρέλα, γιατί προκαλεί. Είναι  μάλλον αυτό που ενοχλεί: ότι μπορεί τελικά να είναι και σέξι. Για  τους περισσότερους και τις περισσότερες, αυτή η αδυναμία της, μέχρι τώρα ήταν η αχίλλειος πτέρνα της, την οποία αρέσκονταν να χτυπάνε. Τελικά, ούτε τέτοια δεν έχει…





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: