Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Color games στο ανοιξιάτικο lookbook της Juicy


Υπέροχες προτάσεις για την ερχόμενη σεζόν!



Για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι το label Juicy Couture μας εισάγει στον ζωντανό και παιχνιδιάρικο κόσμο του χρώματος. Φωτεινές και ταυτόχρονα τολμηρές στιλιστικές ιδέες διαμορφώνουν τα πιο ιδανικά outfits.

Η φαντασία του οίκου παραμένει αστείρευτη, πάντοτε με την ίδια ποικιλία από μοδάτες δημιουργίες που αυτή τη φορά συναντούν  neon  αποχρώσεις και ολοκληρώνονται με chic και πρωτότυπα αξεσουάρ.

Η Juicy Couture Playfully Pretty spring 2012 συλλογή, όπως ονομάζεται θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να μυηθείς στον κόσμο των τολμηρών mix and mach και του color blocking (το οποίο καλά κρατεί και φέτος).
Σορτσάκια που παραπέμπουν στο αγαπημένο μας ναυτικό στυλ, μαρινιέρες, αέρινα φλοράλ μάξι φορέματα, μαγιό, δαντελένια μίνι, σαλβάρια, στενά τζην και υπέροχα blazers συναντούν το layering.
To lookbook είναι ένας καλός οδηγός για τις λιγότερο τολμηρές προκειμένου να πάρουν μία ιδέα για την ερχόμενη σεζόν και να ανάγουν το street style τους σε catwalk look.
Τα νεανικά κομμάτια του οίκου εμπλουτίζονται με πιο κλασικά και διαχρονικά, κάτι που μας αρέσει πολύ. Μη φοβηθείς να μπλέξεις διαφορετικές αποχρώσεις σε μονοχρωματικά κομμάτια μαζί με ένα printed key item.
Ροζ, πορτοκαλί, πράσινο και κίτρινο είναι μερικές από τις βασικές αποχρώσεις της συλλογής που μέσα από το μινιμαλισμό επιτυγχάνει το απόλυτα statement chic.
Η Stylista δεν μπορεί να μη δώσει σημασία στις πλατφόρμες της σειράς , στις υπέροχες oversized totesκαθώς και στα δαντελένια retro-chic φορέματα που χαϊδεύουν το έδαφος . Θηλυκότητα, χρηστικότητα και ρομαντισμός σε μία συλλογή!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: