Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Χρειάζεσαι check up στην ευαίσθητη περιοχή;



Τι σημαίνουν τα ενοχλητικά συμπτώματα στην ευαίσθητη περιοχή; Αν ταλαιπωρείσαι τον τελευταίο καιρό από κνησμό, τσούξιμο ή περίεργες εκκρίσεις, αποκωδικοποίησε κάθε σύμπτωμα και δες που μπορεί να οφείλεται και πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις.

Πρόβλημα Νο1
Νιώθεις τσούξιμο κατά την ούρηση, πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, έχεις φαγούρα, δύσοσμα κολπικά υγρά, παρατήρησες αίμα στον κόλπο, υπάρχει κολπική υπερέκκριση ή συχνοουρία;
Πιθανότατα έχεις: Κολπίτιδα.
Τι να κάνεις: Με εξέταση του κόλπου και καλλιέργεια υγρών ο γυναικολόγος σου θα βρει το μικρόβιο και θα σου χορηγήσει αντιβιοτικά, αντιμυκητιασικά και αντιικά για τους ιούς. Επίσης, φρόντισε να καταναλώνεις πολύ γιαούρτι και γαλακτοκομικά προϊόντα με προβιοτικά, για να βοηθήσεις την ισορροπία της βακτηριακής χλωρίδας.

Πρόβλημα Νο2
Έχεις συχνοουρία και κρυάδες, νιώθεις τσούξιμο και δυσκολία στην ούρηση και αίμα στα ούρα ή αυτά είναι θολά.
Πιθανότατα έχεις: Κυστίτιδα.
Τι να κάνεις: Η καλλιέργεια και ανάλυση ούρων θα δείξει το μικρόβιο και αναλόγως θα σου χορηγηθεί και η αντιβίωση που πρέπει. Θα πρέπει να κάνεις επιπρόσθετα καλλιέργεια κολπικού υγρού και γυναικολογική εξέταση, καθώς μπορεί κάποια μικρόβια από κολπίτιδες να μεταναστεύουν και να σου δημιουργούν πρόβλημα συνεχώς. Ακόμη, θα σε βοηθήσουν οι πλύσεις με χλιαρό νερό και χαμομήλι.

Πρόβλημα Νο3
Βλεννοπυώδεις εκκρίσεις από το έξω τραχηλικό στόμιο, αιμορραγία έπειτα από επαφή ή ήπιος πόνος στο υπογάστριο.
Πιθανότατα έχεις: Τραχηλίτιδα.
Τι να κάνεις: Η καλλιέργεια κολπικού και τραχηλικού υγρού θα δείξει το μικροοργανισμό που προκάλεσε τη μόλυνση και συνήθως προτιμάται η χορήγηση αντιβιοτικών από το στόμα. Μην προχωρήσεις από μόνη σου σε τοπική πλύση με αντισηπτικό, χωρίς την υπόδειξη του γιατρού σου.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: