Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΑ ''ΣΠΙΤΙΑ'' ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΑ ''ΣΠΙΤΙΑ'' ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Άντρας που δεν ξέρει πώς είναι ένας οίκος ανοχής; Δεν υπάρχει! Άντρας που να μην έχει επισκεφτεί έστω και μια φορά στη ζωή του οίκο ανοχής; Να κηρυχθεί προστατευόμενο είδος άμεσα!
Για όοολους τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς που και έχετε επισκεφθεί οίκο ανοχής και συνεχίζετε να επισκέπτεστε και να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες τους, έχω να σας παρουσιάσω τους 10 καλύτερους οίκους ανοχής παγκοσμίως, που κάνουν τους δικούς μας να μοιάζουν με φτωχούς συγγενείς και να… κοκκινίσουν ακόμη περισσότερο από ζήλια!
Δείτε τους και… επιλέξτε!

Big Sister
01famousbordels0802
Για όσους από εσάς η κάμερα κατά τη διάρκεια του σεξ φαντάζει απαραίτητο αξεσουάρ, θα λατρέψετε αυτόν τον οίκο ανοχής! Βρίσκεται στην Τσεχία και οι Τσέχες και Σλοβάκες εργαζόμενες σε αυτόν παρέχουν τις υπηρεσίες τους εντελώς δωρεάν, έναντι ενός μικρού ανταλλάγματος. Και ποιο είναι αυτό; Μα το να δεχτείτε να μαγνητοσκοπηθείτε κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, έτσι ώστε να απολαύσουν τις επιδόσεις σας χιλιάδες θεατές, τόσο στο Ίντερνετ, όσο και μέσω καλωδιακής τηλεόρασης σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Βγάλτε λοιπόν τον ηδονοβλεψία από μέσα σας και… βουρ για Τσεχία!
Alien Cathouse
02marta0802
Έχετε περάσει μία βόλτα από το Λας Βέγκας; Ε, σας πληροφορώ ότι η πόλη του τζόγου δεν είναι διάσημη μόνο για τα καζίνο της, αλλά και για τον συγκεκριμένο οίκο ανοχής. Όπως δηλώνει και το όνομά του, οι κοπέλες σας υποδέχονται ντυμένες και βαμμένες σαν οποιονδήποτε ήρωα επιστημονικής φαντασίας ή εξωγήινο εσείς επιλέξετε! Αξίζει λοιπόν να περάσετε μία βόλτα για να ζήσετε μία πραγματικά διαστημική εμπειρία…
Nana Entertainment Plaza
03 nana plaza0802
Στη Μπανγκόγκ της Ταϊλάνδης βρίσκεται ένα τετραώροφο κτήριο που στεγάζει μία σειρά bars και strip clubs, που άνετα μετατρέπεται σε άντρο ακολασίας για τον ενδιαφερόμενο. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η διαπραγμάτευση για την πληρωμή και τις λεπτομέρειες γίνεται άμεσα μεταξύ των χορευτριών και των ενδιαφερόμενων. Έτσι, και μεγάλη ποικιλία επιλογών υπάρχει και κανένας μεσάζοντας να σας απασχολεί. Καθόλου κακό, δε νομίζετε;
The Site
04brothel0803
Οι οίκοι ανοχής της Αυστραλία είναι στην πλειονότητά τους νόμιμοι. Για πιο «παράνομες» ή ακραίες καταστάσεις, πάντως, υπάρχει και το The Site, με παροχές όπως «άγριων πρόστυχων μελαχρινών» και «καυτών αυθάδικων ξανθών» κοριτσιών, για να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Star Wars Bordello
05starwarsbrothel0803
Το όνομα μιλάει από μόνο του. Οι φανς του διαστημόπλοιου Enterprise και του Captain Kirk μπορούν να κατευθυνθούν προς το Λος Άντζελες, όπου στον ομώνυμο οίκο θα απολαύσουν τόσο live show από κορίτσια ντυμένα όπως οι ήρωες του Star Trek, πριν περάσουν για τα περαιτέρω στα ενδότερα του κτιρίου.
Mustang Ranch Resort
06mustang ranch 0802
Φιλοδοξεί να γίνει «ο βασιλιάς των οίκων ανοχής» και μάλλον τα καταφέρνει. Μοιάζοντας περισσότερο με ξενοδοχείο 5 αστέρων, το Mustang Ranch Resort είναι ένα αχανές ράντσο στη Νεβάδα των ΗΠΑ πρόθυμο να εξυπηρετήσει τους πιο απαιτητικούς πελάτες σε διόλου ευκαταφρόνητες τιμές. Στις παροχές του εκτός των άλλων περιλαμβάνεται και μία κοπέλα ως μόνιμη συνοδός στην περιπλάνησή σας στις εκτάσεις του, κατά τις πρωινές ώρες. Η συνοδεία βέβαια παραμένει και στα δωμάτιά σας το βράδυ…
Stiletto
07stiletto0802
Οι επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων του Σύδνεϋ εκτόξευσαν τη δημοτικότητά του στα ύψη, τοποθετώντας τον στην ελίτ των οίκων ανοχής παγκοσμίως. Και όχι άδικα. Με παροχές υπερπολυτελείας, το Stiletto παρέχει μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή στους ενοίκους του, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πολλών θεματικών δωματίων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται: δωμάτιο Τζέημς Μποντ, Κάμα Σούτρα, Ηδονοβλεψία και Ρωμαϊκού Οργίου. Κυριολεκτικά δηλαδή ό, τι τραβάει η ψυχή σας…
Mobile Sex
08vans0802
Για τους πιο υπερκινητικούς τύπους, σπεύστε στη Γαλλία! Μόλις άνοιξε εταιρία η οποία παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες μέσα σε μικρά βαν, τα οποία μπορεί ο κάθε πελάτης να επιλέξει αν και προς τα πού θα κινηθούν κατά τη διάρκεια του σεξ με τα καυτά κορίτσια που περιμένουν στο εσωτερικό τους. Έτσι και τη βόλτα σου στα αξιοθέατα του Παρισιού μπορείς να κάνεις και τις υπηρεσίες των κοριτσιών απολαμβάνεις! Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια…
Maison D’envie
09vans0802
Και επειδή η οικονομική κρίση μας έχει χτυπήσει όλους, ε, λογικό είναι να ψάχνουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στις χαμηλότερες δυνατές τιμές, ακόμη και στους οίκους ανοχής. Αυτό το κατάλαβε ο ομώνυμος οίκος ανοχής στο Βερολίνο, ο οποίος προσφέρει γενναίες εκπτώσεις σε όσους πελάτες φτάσουν σε αυτόν με ποδήλατο ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς! Η εν λόγω πολιτική μάλιστα έχει αυξήσει κατακόρυφα τις επισκέψεις σε αυτόν. Άρα, πεταχτείτε μέχρι το Βερολίνο! Και καλά θα περάσετε και το περιβάλλον θα προστατεύσετε!
Pascha
10pascha
Και για το κλείσιμο, αξίζει να αναφερθούμε στο μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Ευρώπης. Ευρισκόμενος στην Κολονία και στεγαζόμενος σε ένα 12ώροφο κτήριο 29000 τετραγωνικών μέτρων, ο Pascha φιλοξενεί 120 πόρνες, οι οποίες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε πάνω από 1000 πελάτες ημερησίως!
Σας άνοιξε η όρεξη, κυριολεκτικά και μεταφορικά; Ζηλέψατε λίγο για το πόσο μπροστά βρίσκονται και σε αυτόν τον τομέα οι άλλοι; Ε, τότε, επιλέξτε την εμπειρία της επιλογής σας, κατευθυνθείτε στο πλησιέστερο αεροδρόμιο και… ετοιμαστείτε να αφεθείτε και να μείνετε με κομμένη την ανάσα!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: