Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Χρυσά Βατόμουρα στην προσμονή των Όσκαρ


Με 32 χρόνια συνεχούς παρουσίας στις τελετές απονομής, τα αντι-Όσκαρ έρχονται να φέρουν σε μία ισορροπία τις καλλιτεχνικές, ή σχεδόν καλλιτεχνικές, δημιουργίες του Χόλιγουντ
. Το Σάββατο βέβαια θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες ενώ τονίζοντας την σημασία των βραβείων, οι εμπνευστές των Βατόμουρων, αποφάσισαν ότι η Πρωταπριλιά ταιριάζει «γάντι» στην τελική βραδιά της απονομής.

Πολλοί βέβαια είναι αυτοί, που δεν τιμώνται και ιδιαίτερα με την συμμετοχή τους στις συγκεκριμένες υποψηφιότητες. Ωστόσο υπάρχουν και άλλοι που έχουν αφήσει αξιομνημόνευτες στιγμές, πηγαίνοντας μάλιστα αυτοπροσώπως να παραλάβουν το βραβείο χειρότερης ερμηνείας, με πρωταγωνίστριες στο χιούμορ την Σάντρα Μπούλοκ και την Χάλι Μπέρι.

Βασιλιάς του Χρυσού Βατόμουρου μέχρι σήμερα ήταν ο Έντι Μέρφι, με τον Ανταμ Σάντλερ βέβαια να τον πλησιάζει και να τον απειλεί φανερά και πεισματικά. Ο Εντι Μέρφι, είχε αποσπάσει 5 υποψηφιότητες σε μία μόνο χρονιά με την ταινία «Norbit», την οποία προφανώς και κανείς δεν θυμάται, εξού και δικαιολογημένα κέρδισε Χρυσό Βαττόμουρο.

Φέτος ο Ανταμ Σάντλερ τον ακολουθεί... κατά πόδας καθώς οι φήμες λένε, ότι είναι πολύ κοντά στο να ξεπεράσει τις 5 αυτές υποψηφιότητες καθώς 3 ταινίες του αναμένεται να μεγαλουργήσουν στην αντι-βράβευση, με τον Σαντλερ να «τιμάται» ως ηθοποιός, παραγωγός, και σεναριογράφος.

Μάλιστα αναμένεται να είναι υποψήφιος ακόμη και για τον Χειρότερο Γυναικείο Ρόλο, για την ερμηνεία του ως …δίδυμη αδερφή του στην ταινία Jack and Jill.

Η ανακοίνωση των υποψηφίων χειρότερων εκπροσώπων του κινηματογράφου θα γίνει την παραμονή των Όσκαρ στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: