Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Τσιρίλο: Τελικός με Ουντινέζε


Τσιρίλο: Τελικός με Ουντινέζε
Ο ιταλός αμυντικός έδωσε το σύνθημα για τον επαναληπτικό του Europa League


Καμία διάθεση να χάσουν την ευκαιρία της πρόκρισης στους «16» του Europa League δεν έχουν στον ΠΑΟΚ με τον Μπρούνο Τσιρίλο να δίνει το σύνθημα για τον επαναληπτικό με την Ουντινέζε στην Τούμπα.

«Ξεχνάμε την κούραση. Είναι ένας ξεχωριστός αγώνας, ένας τελικός θα τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε να τα πάμε καλά», τόνισε ο Ιταλός στόπερ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή Insiders.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Αρη: «Κάναμε έναν υπέροχο αγώνα, αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Όχι μόνο με τον Αθανασιάδη. Κάναμε πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι ο Άρης στα 90 λεπτά έκανε μόνο μια ευκαιρία με τον Καστίγιο. Δεν μου αρέσει που δεν νικήσαμε αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας».

Για την αποχώρηση βασικών παικτών όπως οι Βιεϊρίνια-Κοντρέρας: «Πιστεύω ότι η διοίκηση έκανε κάποιες επιλογές. Αυτοί που μείναμε είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στον ΠΑΟΚ. Κοιτάζουμε μπροστά και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Για τη ρεβάνς με την Ουντινέζε: «Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Είναι ένας τελικός. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να περάσουμε. Παίζουμε εντός έδρας, θα έχουμε τους οπαδούς μας. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την κούραση που θα έχει ενδεχομένως η ομάδα: «Είναι σημαντικός αγώνας και ξεχωριστός. Εχουμε τρεις ημέρες να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε. Και η Ουντινέζε είχε αγώνα χθες. Ξεχνάμε αν είμαστε κουρασμένοι ή όχι».

Πηγή: sportfm.gr
Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: