Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Στα ΚΕΠ η απογραφή δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων


Με την απογραφή των δικαιούχων των προνοιακών επιδομάτων από αύριο, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, χωρίς την αναγνωριστική απόφαση της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας
και Κοινωνικής Πρόνοιας, επιχειρεί ο δήμος Αθηναίων να θέσει οριστικό τέλος στις άσχημες σκηνές που καταγράφηκαν χθες στη δημοτική υπηρεσία πρόνοιας επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας, για την εξασφάλιση αναγνωριστικών αποφάσεων των απογεγραμμένων δικαιούχων.

Με χθεσινοβραδυνή ανακοίνωσή του, ύστερα από διαβουλεύσεις των αρμόδιων οργάνων, ο δήμος Αθηναίων κοινοποιεί «ο αυστηρός έλεγχος των αναγνωριστικών αποφάσεων των απογεγραμμένων δικαιούχων θα γίνει μετά το πέρας της απογραφής».

Χθες, στο κτίριο της Λ. Αλεξάνδρας, όπως και την προηγούμενη Παρασκευή στην αντίστοιχη διεύθυνση του δήμου Αιγάλεω, είχαν συρρεύσει εκατοντάδες άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν χαρτί προτεραιότητας για τη βεβαίωση απογραφής του προνοιακού επιδόματος. Οι ουρές που δημιουργήθηκαν χθες έξω και μέσα στο κτίριο της Λ. Αλεξάνδρας, όπως αντίστοιχα και οι ουρές της Παρασκευής στον δήμο Αιγάλεω, προκάλεσαν σειρά αρνητικών σχολίων για τη δυνατότητα διαχείρισης του θέματος από τις δημοτικές αρχές.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρης Κουκουλόπουλος δήλωσε ότι «κακώς οι υπηρεσίες μοιράζουν χαρτάκια. Έχουν ενημερωθεί όλοι οι δήμοι για να στέλνουν τις βεβαιώσεις ταχυδρομικά». Ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης μίλησε και ο ίδιος για «έλλειψη συντονισμού μεταξύ των δημοτικών αρχών».

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ντ. Ρόβλιας, ζήτησε άμεση έρευνα για την ταλαιπωρία των χιλιάδων πολιτών στον δήμο Αιγάλεω.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: