Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Μνημόνιο συμπαράστασης από τους σταρ


Μνημόνιο συμπαράστασης από τους σταρ

Στο πλευρό της Ελλάδας Αντζελίνα Τζολί, Γκουίνεθ Πάλτροου, Στίβεν Σπίλπεργκ


Με την οικονομική κρίση να απειλεί πλέον όλες τις χώρες και με τους λαούς να βλέπουν την κατάσταση στην Ελλάδα ως μελλοντική δική τους, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, στηρίζοντας τη χώρα μας, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν αυτό το «τσουνάμι» των μέτρων λιτότητας από το να χτυπήσει και τις υπόλοιπες χώρες.

Αυτό αναφέρει σήμερα ο Τύπος της Κυριακής, σημειώνοντας ότι στο κλίμα υπέρ της Ελλάδος, που εκφράστηκε έντονα χθες και με τις διαδηλώσεις ανά τον κόσμο με το σύνθημα «We are all Greeks», όλο και περισσότεροι επώνυμοι εκφράζουν επίσης την στήριξή τους στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας.

Τα παραδείγματα είναι πολλά. «Ο κόσμος πρέπει να δείχνει την προσοχή τους σε οποιαδήποτε χώρα περνάει τόσα πολλά και να δείχνει όσο μεγαλύτερη στήριξη είναι δυνατόν», αναφέρει η Αντζελίνα Τζολί, με αφορμή την προβολή της ταινίας της για τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας. Από την άλλη, η Γκουίνεθ Πάλτροου σχολιάζει ότι η Ελλάδα «έδωσε αξίες και όρισε ιδανικά. Απέναντι σε μια χώρα που πρόσφερε σημαντικά πράγματα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, οφείλουμε να είμαστε περισσότερο γενναιόδωροι».

«Μπορεί η οικονομία της χώρας σας να μην πηγαίνει καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανίσχυροι», επεσήμανε απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό ο Ρόμπιν Ουίλιαμς. «Τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς για όλους» προσθέτει.

Οι δηλώσεις στήριξης προς την Ελλάδα όμως δεν σταματούν εκεί. Έχετε «μια επίμονη χώρα με υπέροχους ανθρώπους», λέει ο Στίβεν Σπίλπεργκ για την Ελλάδα. Ενώ ο ελληνικής καταγωγής, Γάλλος παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας σε συνέντευξή του επισημαίνει ότι «το να χτυπάμε τους Έλληνες είναι σαν να χτυπάμε την Ευρώπη. Μην ταπεινώνετε τους Έλληνες», τονίζει.

Τέλος, όπως αναφέρει η εφημερίδα, χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Ότο Ρεχάγκελ, που «δόξασε» ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος τη χώρα μας, στο Euro το 2004. «Μαθαίνω τι συμβαίνει και στεναχωριέμαι πολύ», λέει ο... αγαπημένος μας Γερμανός.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: