Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Αιχμαλώτισε τη ματιά της



Αν θέλεις να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος των θαυμαστών της, κοίτα τι θέλει να κοιτάξει.


Kάθε φορά που μία μόνη σαν το λεμόνι φίλη μου θέλει να βγει, να πιει, να φλερτάρει και ό,τι άλλο προκύψει καλοδεχούμενο, παίρνουμε σβάρνα τα μπαρ, όπου ανάμεσα σε όλο το στριμωξίδι υπάρχουν και μερικοί άντρες που έχουν βγει κι αυτοί για τον ίδιον ακριβώς λόγο (να πιουν, να φλερτάρουν και να τυλίξουν το κανελόνι). Το πράγμα όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Συνήθως καταλήγουμε οι δυο μας, με ένα τασάκι μπροστά μας που ξεχειλίζει από τα τσόφλια των ξηρών καρπών και με μερικά άδεια ποτήρια τριγύρω μας να παίζουμε με τα καλαμάκια... τα πλαστικά (για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας). Οχι, όχι, δεν είναι ότι είμαστε ντροπαλές, απλώς περιμένουμε μέχρι να μαρκάρουμε στην περιοχή μας κάποιον ωραίο τύπο που θα διαφέρει -προς το καλύτερο- απ' όλους τους άλλους.

Τι ακριβώς ψάχνουμε; Οχι αυτό που νομίζεις. O.Κ., τα ωραία μαλλιά και το άνετο χαμόγελο τα πιάνει το μάτι μας, αλλά είναι πολύ συνηθισμένα για να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Και για να μην πολυλογώ και σου ζαλίζω τα εγκεφαλικά κύτταρα, ιδού η λίστα με τα πιο σπάνια χαρακτηριστικά, που όχι απλώς θα μας κάνουν να γυρίσουμε το κεφάλι, αλλά θα μας ξεκολλήσουν και από το σκαμπό για να σου πούμε ένα γεια.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕ ΤΗ ΜΟΔΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ
Η στρατηγική: Δεν είσαι ένας ακόμα ακόλουθος, είσαι ηγέτης. Αυτό πρέπει να δηλώνει και η εμφάνισή σου. Ξεκάθαρα. Κάνε τέτοιους συνδυασμούς με τα ρούχα, βάλε κάποιο αξεσουάρ, που θα δείχνει ότι όχι απλώς σπας τους στυλιστικούς κανόνες, αλλά τους δημιουργείς κιόλας.

Πώς θα τα καταφέρεις: Το 90% της εμφάνισής σου είναι ιδανικό για την εκάστοτε περίπτωση στην οποία παρευρίσκεσαι. Κι εκεί, λοιπόν, που οι άλλες νομίζουν ότι είσαι ένας ακόμα καλοντυμένος τύπος, θα γίνει η διαφορά. Για παράδειγμα, φόρας ένα μαύρο κοστούμι (χωρίς γραβάτα) και πηγαίνεις για ένα χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά; Βάλε ένα ζευγάρι trainers Y3. Για γεύμα προτίμησε ένα tweed σακάκι με ένα ρετρό T-shirt από μέσα, ενώ για κάποια συναυλία ή έστω clubbing προτίμησε ένα σακάκι και από μέσα μία ζακέτα hooded.

Τι θα σκεφτεί: Εχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να δοκιμάσεις νέα πράγματα και το μυαλό να τα κάνεις καλά. Είσαι ευφυής, είσαι μέσα στα πράγματα και ολίγον φασαριόζος (κι αυτό είναι sexy).

Τι θα πει: «Ωραίο στυλ».

ΒΓΕΣ ΜΕ ΛΕΤΣΟΥΣ
Η στρατηγική: Το να περιτριγυρίζεσαι με τους πιο ατημέλητους και θορυβώδεις φίλους σου, οι οποίοι δείχνουν ότι έχουν βγει έξω για ψάρεμα, μπορεί όντως να σε κάνει να φαίνεσαι και να ακούγεσαι σαν τον Ωραίο Πρίγκιπα πάνω στο λευκό του άλογο. Απλώς πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι σκοπός της νύχτας είναι να έλξεις το γυναικείο φύλο, όχι να τα πεις με τα κολλητάρια σου.

Πώς θα τα καταφέρεις: Πίνε γουλιά γουλιά το ποτό όταν οι άλλοι θα έχουν ανοίξει το σιφόνι του οισοφάγου τους, μίλα όταν οι άλλοι βγάζουν βαρβαρικές κραυγές, χαμογέλα όταν οι άλλοι γελούν τόσο δυνατά, που νομίζει κανείς ότι ο Homer Simson θα βγει από τις μύτες τους. Και κυρίως να είσαι αυτός που φέρεται με ευγένεια απέναντι στη σερβιτόρα και τον μπάρμαν.

Τι θα σκεφτεί: Δεν επηρεάζεσαι από τα αγριογούρουνα τους φίλους σου κι έχεις αρκετό έλεγχο ώστε να είσαι κύριος σε μια αγορίστικη βραδιά. Επιπλέον, θα της ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο και θα θέλει να σε σώσει από όλους αυτούς τους χοίρους γύρω σου.

Τι θα πει: «Είναι πάντα τόσο κύριος;».

ΔΙΑΒΑΖΕ, ΚΟΙΤΑ, ΑΚΟΥ
Η στρατηγική: Φρόντιζε να ξέρεις κάτι από τα πάντα, ώστε να μπορείς να σταθείς στις ανάγκες κάθε συζήτησης. Για παράδειγμα, σε μια κοινωνική εκδήλωση, η συζήτηση θα είναι ένα μπαλάκι που θα πηγαίνει από τα πολιτικά, στα αθλητικά, στις ταινίες, στους διάσημους και τη μουσική. Οπότε όσο περισσότερα έχεις δει, διαβάσει, ακούσει τόσο πιο πολύ θα τη γοητεύσεις. Το μόνο που χρειάζεται να πεις είναι ένα «λατρεύω το μακάβριο χιούμορ του Χίτσκοκ στο Οικογενειακός Τάφος» - και θα θέλει να βρίσκεται μονίμως κολλημένη πάνω σου.

Πώς θα τα καταφέρεις: Δεν είναι πάντα σίγουρο ότι αν διαβάζεις το New Yorker κι έχεις και ένα box-set με ταινίες του Φελίνι, κάθε βράδυ θα καταλήγεις και με ένα γκομενάκι. Μας αρέσουν οι άντρες που βλέπουν «Αντιγνωμίες», διαβάζουν όμως και κάνα Details και ξέρουν ποιο είναι το εστιατόριο που φτιάχνει την καλύτερη μους σοκολάτα. Επίσης, όσον αφορά τα κοσμικά, καλό είναι να γνωρίζεις τι κάνουν τα ανά τον κόσμο celebrities, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μας δώσεις την εντύπωση ότι γράφεις τις μεσημεριανές εκπομπές σε DVD για να τις βλέπεις σε επανάληψη το βράδυ.

Τι θα σκεφτεί: Επιτέλους, να ένας άντρας που έχει να της πει κάτι που δεν γνώριζε, κάτι που θα θέλει κι εκείνη να το διαδώσει στις φίλες της την επόμενη μέρα.

Τι θα πει: «Συγγνώμη, δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι ο Tom δεν είναι gay και ότι η Katie περιμένει παιδί από αυτόν;».

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: