Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Απέχουν οι παίκτες της ΑΕΚ


Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ καθώς πριν από λίγη ώρα οι παίκτες αποφάσισαν να μην πάρουν μέρος στην προπόνηση.


Συγκεντρώθηκαν στα Σπάτα και αφού συζήτησαν για λίγο αποχώρησαν. Μίλησαν οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Καφές, οι οποίοι είπαν ότι πρέπει να αντιδράσουν όλοι μαζί για να στείλουν μήνυμα στους διοικούντες.

Η εισήγηση για την αποχή έγινε από τους τρεις αρχηγούς και εν συνεχεία έγινε άμεσα αποδεκτή απ΄όλους τους ποδοσφαιριστές.

Μετά τη λήψη της απόφασης ενημέρωσαν τον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος τους είπε: «Καταλαβαίνω, είστε σε πολύ δύσκολη θέση, είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και είμαι στο πλευρό σας. Μακάρι να μην φτάναμε στο σημείο να κάνουμε αποχή, αλλά είστε επαγγελματίες και πρέπει να διασφαλίσετε τα λεφτά σας.»

Πριν από λίγο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εξέδωσαν και ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν:

«Dear all,

Για μια ακόμα φορά το βάρος πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση, υπογράφοντας διακανονισμό για τα οφειλόμενα με σκοπό να γλιτώσουμε την τιμωρία από την UEFA και να μην πέσει η ομάδα σε μικρότερη κατηγορία.

Κύριε ΝΟΤΙΑ, κύριε ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ (πρόεδρε των Supporters) σαν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ αυτής της ομάδας ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ.

Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα.

Εμείς κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας και του κόσμου της, κάντε και εσείς το δικό σας. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

Υ.Γ. : Αυτή η απόφασή μας δεν καλύπτει κανέναν από τους Μετόχους (πρώην και νυν) ή πρώην Προέδρους, που άλλος πολύ και άλλος λίγο έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που έχει φτάσει η ομάδα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ Ή ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: