Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Με μειωμένο κασέ οι σταρ της ενημέρωσης


Με μειωμένο κασέ οι σταρ της ενημέρωσης
«Κουρεύονται» οι αμοιβές τους λόγω κρίσης


Στο... ενεχυροδανειστήριο της κρίσης καταθέτουν το ένα μετά το άλλο οι τηλεοπτικοί σταρ της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας τα χρυσά συμβόλαιά τους, άγνωστο μέχρι πότε, προκειμένου να παραμείνουν στην ενεργό δράση και όχι στα αζήτητα, όπως έχει συμβεί με αρκετούς συναδέλφους τους.

Η πτώση της διαφημιστικής δαπάνης, η ανάγκη για περικοπή του κόστους λειτουργίας και η αβασάνιστη ματαίωση των προγραμμάτων δεν αφήνει πολλά περιθώρια σε παρουσιαστές, προβεβλημένους δημοσιογράφους, σχολιαστές, ηθοποιούς των λιγοστών σίριαλ και σατιρικούς διασκεδαστές να προβάλλουν ενστάσεις για το πόσα μηδενικά θα περιλαμβάνει η μηνιαία αμοιβή τους.

Ετσι, όπως αναφέρει το Έθνος, η μεγαλύτερη αμοιβή παρουσιαστή σε ιδιωτικό κανάλι δεν ξεπερνά πλέον τις 12.000 ευρώ μεικτά, ποσό βεβαίως που μοιάζει εξωπραγματικό για τα δεδομένα της εποχής και του μέσου μισθωτού.

Στη «σκοτεινή πλευρά» του φεγγαριού ο κατώτατος μισθός προβεβλημένου κεντρικού παρουσιαστή αγγίζει τις 2.500 ευρώ.

Στον ψυχαγωγικό τομέα οι αμοιβές βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση: Οι άλλοτε εξωπραγματικοί μισθοί έχουν κατρακυλήσει. Το συνολικό κόστος ανά επεισόδιο κυμαίνεται από 40.000-85.000 ευρώ έναντι 150.000-320.000 ευρώ σε εποχές «Νησιού».

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: