Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Τα νέα βερνίκια της άνοιξης


Οι τάσεις μακιγιάζ για την άνοιξη 2012 θέλουν χρώματα που ξεφεύγουν από το κλασικό κόκκινο αλλά και μεγαλύτερο μήκος στα νύχια.


Οκ, το κόκκινο είναι σίγουρα μια κλασική και ασφαλής επιλογή αλλά οι νέες τάσεις μακιγιάζ επιβάλλουν να δοκιμάσεις, τουλάχιστον, νέες, τολμηρές αποχρώσεις. Το μπλε, το μοβ, το μαύρο φοριούνται πλέον τόσο σε κοντά όσο και πιο μακριά νύχια – τα οποία επανέρχονται στη μόδα μετά από πολύ καιρό. Μια τάση που πρωτοείδαμε την προηγούμενη σεζόν και συνεχίζει δυναμικά και την άνοιξη είναι ο συνδυασμός δύο βερνικιών για δραματικές αντιθέσεις.

photo Chanel: Claude Badée.

Στις νέες συλλογές μακιγιάζ των μεγάλων εταιρειών θα βρεις εκτός από τα κλασικά παλ χρώματα που πάντα επιστρέφουν την άνοιξη και νέα, σκούρα και έντονα χρώματα για πιο μοντέρνες εμφανίσεις: η Chanelπροτείνει τρεις αποχρώσεις του μπλε, από baby blue ως βαθύ σκούρο navy. 


YSL δημιουργεί τα συλλεκτικά σετ Manicure Couture Les Fauves που συνδυάζουν τολμηρά χρώματα όπως το χρυσό, το ασημί, το μπορντώ και το χακί με μαύρο για ένα εντελώς ξεχωριστό french manicure.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: