Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

"Θέλω τον ΠΑΟΚ στην κορυφή"


Θέλω τον ΠΑΟΚ στην κορυφή

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου που βάζει "γκόλ" στην καθημερινότητα μέσω του πρωινού του ΑΝΤ1, μιλάει για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά της και εύχεται στον Δικέφαλο να επιβιώσει μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.


Αν και δεν το κατέχει το τόπι, η πανέμορφη παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου συμμερίζεται τις ανησυχίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, παραδέχεται ότι της κάνει καζούρα ο Χρήστος Φερεντίνος και τονίζει ότι θα προτιμούσε ife style ερωτήσεις για τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Σίσσυ, σε έχουμε δει κατά καιρούς στις τηλεοπτικές εκπομπές που παρουσίαζες να "φωνάζεις" ΠΑΟΚ. Αλήθεια, τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για σένα;
"Πλέον δεν πηγαίνω στο γήπεδο, αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι ΠΑΟΚ και μικρότερη πήγαινα και στο γήπεδο με τον πατέρα μου".

Ο παρτενέρ σου, Χρήστος Φερεντίνος, σε πειράζει για την ομάδα;
"Ο Χρήστος λατρεύει το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό και με πειράζει συνέχεια. Όχι τόσο για την ομάδα μου, όσο για την άγνοια που έχω!".

Αν είχες καλεσμένο στο πρωϊνό του ΑΝΤ1, τον πρόεδρο, Θοδωρή Ζαγοράκη τι ερωτήσεις θα του έκανες;
"Θα ρωτούσα φυσικά για την ομαδάρα, αλλά λόγω της θεματολογίας της εκπομπής θα ρωτούσα περισσότερα για την Ιωάννα, τα παιδιά και για τη ζωή τους στην Θεσσαλονίκη!".

Φοβάσαι για το αύριο... της ομάδας, δεδομένου ότι στη Θεσσαλονίκη είναι δύσκολος καιρός για "πρίγκιπες"-επενδυτές;
"Εύχομαι όλα να πάνε καλά και ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να επιβιώσει σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά εποχή για τον αθλητισμό στη χώρα μας".

Αν κέρδιζε ένας φίλος του Δικέφαλου, ένα 24ωρο με την Σίσσυ Χρηστίδου στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη, πες μας πως θα το ξόδευες και αν θα είχε αρκετή δόση Τούμπας...
"Εννοείται ότι θα πηγαίναμε σε κάποια στέκια της Τούμπας για καφεδάκι και μετά πιο γραφικά, Λαδάδικα, Αριστοτέλους, Παραλία".

Αν βρίσουν την ομάδα σου θα απαντήσεις ή το θεωρείς κατινιά;
"Δεν μου αρέσει να βρίζω, γι` αυτό δεν θα απαντούσα".

Μία γυναίκα όπως εσύ κάθεται στον καναπέ του σπιτιού της με παρέα, πίτσα και μπύρες να παρακολουθήσει αγώνες;
"Δεν θα σου πω ψέματα. Αυτό είναι κάτι που δεν κάνω ποτέ. Ενημερώνομαι όμως πάντα για τις εξελίξεις που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ από τον αδελφό μου".

Για ποιο λόγο οι ΠΑΟΚτσήδες να αφήσουν το τηλεκοντρόλ τους "κολλημένο" στην εκπομπή σου;
"Γιατί είναι μια ψυχαγωγική εκπομπή που αφορά άντρες και γυναίκες, ξεφεύγοντας από το στενό όριο του πρωϊνάδικου και αισθάνομαι ότι δίνει στον τηλεθεατή την ευκαιρία να περάσει τρεις ώρες χαλαρά και αισιόδοξα".

Τι εύχεσαι για το 2012 στην ομάδα;
"Να πάνε όλα καλά, να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και να οδηγηθεί η ομάδα εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή!".

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: