Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«Σκόρπιες» υπογραφές διακανονισμού στην ΑΕΚ


Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ έχει οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να λειτουργούν πλέον μεμονωμένα και όχι ως σύνολο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα
οι "κιτρινόμαυροι" ήταν ενωμένοι σε κάθε απόφαση και κάθε πρωτοβουλία η οποία εκφραζόταν πάντα από τους αρχηγούς της ομάδας.

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Ανδρέας Δημητρέλος πήγε την Τρίτη στα Σπάτα προκειμένου να παραλάβει τα υπογεγραμμένα έγγραφα από τους παίκτες που αφορούν τον διακανονισμό των οφειλών. Το θέμα είναι ότι κάθε ποδοσφαιριστής πράττει πλέον αυτοβούλως καθώς ναι μεν η πλειοψηφία αυτών παρέδωσε τα έγγραφα στον πρόεδρο της ΠΑΕ όμως αρκετοί ήταν αυτοί που προτίμησαν να το σκεφτούν λίγο ακόμα ασκώντας έτσι έμμεση και άμεση πίεση στους μετόχους.

Όσοι υπέγραψαν δεν σημαίνει ότι δεν διατηρούν τις επιφυλάξεις τους αλλά και το ότι δεν εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση που βιώνουν απλά επέλεξαν να βάλουν και πάλι πλάτη μη θέλοντας να είναι αυτοί οι αφορμή μιας ενδεχόμενης τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ.

Το μόνο σίγουρο είναι ένα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν πλέον κουραστεί από μια κατάσταση η οποία διαιωνίζεται και διογκώνεται μέρα με την ημέρα και αυτό που περιμένουν είναι πράξεις από τους μετόχους και όχι πάλι λόγια και προτάσεις. Η λύση πρέπει να δοθεί άμεσα.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: