Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

«Ο ΠΑΟΚ μας μπορεί να προκριθεί»


Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Ουντινέζε εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά»:

Για το παιχνίδι με του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε: «Φυσικά και είδα το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ στην Ιταλία και πιστεύω ότι το 0-0 ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. O ΠΑΟΚ μας μπορεί να προκριθεί παρότι η Ουντινέζε είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Στην Τούμπα οι πιθανότητες είναι 50-50. Ωστόσο ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη έχει πάρει σπουδαία αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια και μπορεί να τα καταφέρει. Ποιος ξεχνάει τις νίκες με Βιγιαρεάλ, με Φενέρμπαχτσε και τις άλλες μεγάλες προκρίσεις;».

Για τη επιθυμία του: «Ανυπομονώ όταν τελειώσει το πρωτάθλημα στη Γερμανία να βρεθώ ξανά στην Τούμπα για να δω ξανά ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ από κοντά. Πιστεύω ότι θα προλάβω κάποια ματς στα πλέι οφ»!

Για το τι σημαίνει για εκείνον ο ΠΑΟΚ: «Είναι η οικογένειά μου! Εύχομαι λοιπόν στους φίλους μου με τους οποίους είχαμε φέρει μαζί την ομάδα και φέτος (όπως και πέρυσι...) μέχρι τους "32" του Europa League να κερδίσουν και να πάρουν την πρόκριση γιατί πραγματικά το αξίζουν! Και η ομάδα το αξίζει και ο κόσμος. Να μην ξεχάσει κανένας τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και να πιστέψουν όλοι μαζί ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Είμαι αισιόδοξος παρά τις δυσκολίες που έχει η ρεβάνς με την Ουντινέζε».


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: