Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Μποέμικη διάθεση με το ανάλογο μακιγιάζ


Μποέμικη διάθεση με το ανάλογο μακιγιάζ
Η παλέτα της Make Up For Ever, La Bohème μας αλλάζει διάθεση.

Στη συλλογή της Άνοιξης η Make Up For Ever έχει συμπεριλάβει σε περιορισμένη έκδοση, την παλέτα La Bohème που είναι αναμφισβήτητα το κορυφαίο προϊόν της. Οι αποχρώσεις των σκιών που περιλαμβάνει είναι παστέλ όπως θέλει η Άνοιξη και είναι εξαιρετικά αστραφτερές: Violet Parme, Vert Nature, Beige, Marron, Βleu Lagon, Corail.

Κάντε άπειρους συνδυασμούς εφαρμόζοντας τες με το χέρι ή με ένα πινέλο προσφέροντας δύο διαφορετικά αποτελέσματα: η στεγνή εφαρμογή χαρίζει ένα διάφανο και φυσικό αποτέλεσμα ενώ η υγρή εφαρμογή σας προσφέρει έντονο και λαμπερό βλέμμα.

Η εμφάνιση της παλέτας La Bohème, θυμίζει το πνεύμα του «χειροποίητου». Είναι επενδυμένη με μια δημιουργία εξολοκλήρου χειροποίητη από ανακυκλώσιμο χαρτόνι με ένα τολμηρό patchwork από σχέδια της φύσης ή φλοράλ συνδυασμούς, αραβουργήματα και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες ενώ το λογότυπο είναι ραμμένο!

Μέσα σε αυτή τη θήκη, που ανοίγει με τη βοήθεια μιας μεταξωτής κορδέλας, το λουλούδι-έμβλημα της συλλογής είναι τοποθετημένο σε μαύρο φόντο. Δεν μπορεί παρά να την ερωτευτείτε και να ακολουθήσετε τους μποέμικους ρυθμούς της.

Θα τη βρείτε στα καταστήματα Sephora.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: