Η αύξηση της κατανάλωσης λαχανικών και φρούτων σε πέντε (5) μερίδες ημερησίως, μειώνει τις πιθανότητες να εκδηλώσει κάποιος καρκίνο κατά 20%, σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο (AICR).
Η αμυντική δράση των λαχανικών και των φρούτων απέναντι στον καρκίνο οφείλεται στην πληθώρα των συστατικών που δρώντας δημιουργούν μια φυσική προστασία στον οργανισμό μας.
Πηγη
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: