Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ


Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ
Και το λέμε αυτό για κακό; Όχι είναι απλώς μια διαπίστωση. Η Αθήνα δεν είναι καμιά τεράστια πόλη, οι παρέες είναι συγκεκριμένες οπότε εκ των πραγμάτων οι σχέσεις ανακυκλώνονται.
Πολύ πλάκα θα είχε να σας γράψω με λεπτομέρειες τις εξελίξεις και τα παρακλάδια σχέσεων που παίζουν αυτή τη στιγμή και να έβαζα και φωτογραφίες. Χαχαχαχα όχι δεν θα το κάνω. Το ξέρω ότι σας στερώ το καλύτερο αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.
Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ φυσιολογικό, να είσαι με κάποιον, όταν χωρίζεις να στην πέφτει κάποιος από το ίδιο περιβάλλον (που σε περίμενε όσο καιρό ήσουν με τον πρώην), ο πρώην σου να τα φτιάξει με κάποια επίσης του κύκλου και το κέφι να συνεχίζεται. Επειδή υπάρχει ένα κομφούζιο σχετικά με το ποιόν, ποιανού (ήταν πριν), χτυπάς και σε ποια απόσταση από την προηγούμενη σχέση θα σας πω μόνο το βασικό: Οι άγραφοι κανόνες λένε ότι δεν πας με τον πρώην της κολλητής σου, εκτός κι αν είναι ο έρωτας της ζωής σου και θα τον παντρευτείς.

Όλες οι άλλες σχέσεις που κινούνται στο επίπεδο της κοινωνικής γνωριμίας δεν δηλώνουν unfair συμπεριφορά αν την πέσεις εσύ μετά. Βέβαια οι κανόνες δεν τηρούνται πάντα με ηθική ευλαβικότητα, αλλά οι άτακτοι έρωτες μας κάνουν όλους να μη βαριόμαστε. Κι αυτούς που τους ζούνε κι αυτούς που τους συζητάνε.
Στο κάτω κάτω όπως είπαμε η Αθήνα δεν είναι μεγαλούπολη, οπότε πέφτεις πάνω στους ίδιους συνήθως, η ανακύκλωση είναι οικολογική οπότε καλά κάνεις κι αν ποτέ νιώσεις ότι έχεις εξαντλήσει τα πάντα όλα , υπάρχει κι η ερωτική μετανάστευση. Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Στο σταθμό του Μονάχου (λέμε τώρα) η μοίρα σου μπορεί να σου φέρει νέες ευκαιρίες δουλειάς και καινούργια πρόσωπα για φλερτ.
(Η φωτογραφία είναι του καλλιτέχνη Spencer Tunick. Στις δύο τελευταίες δεκαετίες έχει φωτογραφήσει πάνω από 100.000 γυμνά όλων των ηλικιών , πεποιθήσεων κι όλων των ηπείρων. Τα έργα του συγκεντρώνουν πάντα την παγκόσμια προσοχή και πολλές φορές οι άνθρωποι που συμμετέχουν σ αυτά λένε ότι τους άλλαξε αυτή η εμπειρία τη ζωή.)


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: