Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Η Angelina και η μπουτονιέρα στο Παρίσι


Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία η Angelina αποφασίζει να μη τικάρει κανένα από τα κουτάκια των κλισέ για τις red carpet εμφανίσεις της! Δεν φοράει μαύρο, δεν είναι μίνιμαλ, δεν έχει σκίσιμο στο πόδι!


Αντίθετα: έχει μια υπερμεγέθη μπουτονιέρα, ένα περίτεχνο λευκό-γκρι λουλούδι στο δεξί ώμο που υποδηλώνει ένα μικρό βήμα, λίγο περισσότερο θάρρος στις στυλιστικές της επιλογές! Και το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό! Δεν το περιμέναμε, εντυπωσιαστήκαμε, το καλοδεχτήκαμε! Ο παριζιάνικος αέρας στάθηκε η αφορμή να τολμήσει με τη μάξι τουαλέτα του οίκου Ralph & Russo συνδυασμένη με Lorraine Schwartz κοσμήματα και Jimmy Choo ψηλοτάκουνα. Εάν το στοίχημα της ήταν να μας εντυπωσιάσει, τότε το κέρδισε με την εμφάνιση της στην πρεμιέρα της ταινίας "In the Land of Blood and Honey" στο Παρίσι.

Οι επικριτές μπορεί να σχολιάζουν (κακόβουλα) ότι μοιάζει ολοένα και περισσότερο στο κέρινο ομοίωμα της στο Madame Tussaud's αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι σε αυτή την εμφάνιση ακτινοβολεί από χαρά για την επιτυχία της ταινίας της.

 της.


 



Στο πλευρό της ήταν φυσικά ο σύντροφος της, Brad Pitt με κοστούμι Gucci

Ο Νίκος Αλιάγας συνάντησε την Angelina κατά την επίσκεψη της στο Παρίσι και μας ενημέρωσε ανεβάζοντας αυτή τη φωτογραφία στο twitter!





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: