Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Χάιντι Κλουμ: ελεύθερη και ωραία!


Οριστική φαίνεται να είναι η απόφαση για τη Χάιντι Κλουμ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα κατεθέσει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Σιλ, μετά από έξι χρόνια γάμου.


Η αιτία του διαζυγίου, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, είναι οι «αγεφύρωτες διαφωνίες». Η είδηση αποτελεί σοκ για τα διεθνή media, καθώς το 38χρονο τοπ μόντελ και παρουσιάστρια και ο σύζυγός της ήταν από τα πλέον αγαπημένα και επιτυχημένα ζευγάρια στον χώρο της παγκόσμιας showbiz. Μάλιστα, οι δυο τους κάθε χρόνο ανανέωναν τους γαμήλιους όρκους τους με μια λαμπερή τελετή.

Η Χάιντι Κλουμ και ο Σιλ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2005 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά ενώ ο -μέχρι πρότινος- σύζυγός της έχει υιοθετήσει και τη μεγάλη της κόρη, κάρπο μιας προηγούμενης σχέσης της.


ΠΗΓΗ: yupi.gr
Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: