Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

«Κόκκινο, το γιορτινό! Κόκκινο, των Χριστουγέννων!» (vids)


«Κόκκινο, το γιορτινό! Κόκκινο, των Χριστουγέννων!»
Κόκκινο! Τι ωραίο χρώμα έ;;; Χρώμα έντονο, ζωηρό, όλο δυναμισμό και μεγαλοπρέπεια, πλημμυρισμένο από θηλυκότητα, πάθος αλλά καί ζεστασιά,

γεμάτο αυτοπεποίθηση και ζωντάνια. Χρώμα, άλλοτε παρεξηγημένο και, για το λόγο αυτό, ταλαιπωρημένο. Όμως τα κατά καιρούς taboo έχουν ξεπεραστεί, και, πλέον, το κόκκινο είναι ένα από τα must των επίσημων και πολύ ιδιαίτερων εμφανίσεων. Δικαιολογημένα, λοιπόν, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το χρώμα που βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του σε δύο λέξεις, «ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ». Ναι! Ναι! Ναι! 

Όσον αφορά το μακιγιάζ, προσωπικά «λατρεύω» το κόκκινο κραγιόν, ακριβώς για αυτή τη «γιορτινή διάθεση» που μεταδίδει αμέσως μόλις φορεθεί. Αλήθεια! Φαντάζομαι πως έχετε νιώσει κι εσείς κάτι ανάλογο. Έχει τύχει να το φορέσω πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ - όλες τις ώρες, δηλαδή - κι έχω την αίσθηση ότι γιορτάζει όλος ο κόσμος γύρω μου! Δε λέω, ωραία και τα άλλα χρώματα. Ροζ, κοραλλί, πορτοκαλί, καφέ, δαμασκηνί, βυσσινί, φούξια, κρεμ κ.λπ. Αλλά, το κόκκινο έχει άλλη λάμψη, η οποία δε θα μπορούσε να μην είναι αναπόσπαστο μέρος της λάμψης που έχουν καί οι μέρες των εορτών. 

Με σύνθημα «Κόκκινο, το γιορτινό! Κόκκινο, των Χριστουγέννων!», πάμε να δούμε μερικά tips και διάφορα άλλα σχετικά και χρήσιμα για τα κατακόκκινα χείλη…  

•  Το κόκκινο χρώμα στα χείλη, δεν είναι παίξε-γέλασε. Είναι, τέχνη που θέλει την… τέχνη της. Πόσο, μάλιστα, αυτές τις ημέρες που πρέπει να είστε άψογες και προσεγμένες. Αν δεν ξέρετε πως θα το εφαρμόσετε (ή το φοβάστε, κόκκινο είναι αυτό!!!), θα σας συνιστούσα – αφού διαβάσετε όλα τα tips –  να συμβουλευτείτε δύο μικρά και κατατοπιστικά makeup tutorial videos από το YouTube, στα οποία παρουσιάζονται τα βασικά βήματα και τα μυστικά για ένα σωστό, καλαίσθητο, σταθερό και διαρκείας αποτέλεσμα: 

video Α: How To: The Perfect Red Lip Tutorial (01:06) 

video B: Perfect Red Lips & How to Wear Red Lipstick (02:41). 

•  Πριν από την αγορά του κραγιόν, καλό είναι να συμβουλευτείτε την αισθητικό σας ή την υπάλληλο του καταστήματος, για το ποια απόχρωση του κόκκινου σας ταιριάζει περισσότερο (αυτό καθορίζεται από το χρώμα της επιδερμίδας και των μαλλιών σας, αλλά και από το τι θα φορέσετε).

•  Το κόκκινο αναδεικνύεται ακόμα πιο πολύ αν συνδυαστεί με αποχρώσεις του χρυσού - ασημένιου - μαύρου (σε σκιές ματιών, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ). Όποιο χρώμα και να επιλέξετε, ο συνδυασμός θα είναι εντυπωσιακός. Και αυτό είναι που θέλετε. Να εντυπωσιάσετε! 

•  Είναι γεγονός, ότι ακόμα κι αν φορέσετε ένα απλό μαύρο φόρεμα, το κόκκινο στα χείλη θα το κάνει να μοιάζει πιο επίσημο.

•  Μπορείτε, αν θέλετε, να χρησιμοποιήσετε κόκκινο ή ουδέτερο lip gloss πάνω από το κραγιόν. Θα δώσει περισσότερη λάμψη στο μακιγιάζ σας.

•  Για να αποφύγετε να λερωθούν με κραγιόν τα δόντια σας, υπάρχει ένα έξυπνο μυστικό από το χώρο του Modeling. Είχα παρακολουθήσει μία τηλεοπτική συνέντευξη της Νόνης Δούνια, η οποία έδωσε την εξής πρακτικότατη συμβουλή. Αφού ολοκληρωθεί το βάψιμο των χειλιών, βάζετε τον δείκτη σας στόμα και τον «αγκαλιάζετε» με τα χείλη σας. Στη συνέχεια, το τραβάτε προς τα έξω το δάχτυλο, και το περιττό κραγιόν που θα «καθόταν» στα μπροστινά σας δόντια, απομακρύνεται μαζί με την… ανασφάλειά σας! 


Το κόκκινο κραγιόν, είναι ένα κλασικό και διαχρονικό "κεφάλαιο" του μακιγιάζ και πρέπει να υπάρχει πάντα στο τσαντάκι με τα καλλυντικά μας. Και αυτό, γιατί μας βγάζει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Αν, για παράδειγμα, αμέσως μετά τη δουλειά είστε καλεσμένη σε μία γιορτή ή έχετε κανονίσει να βγείτε έξω, αλλά δεν έχετε ντυθεί κατάλληλα, τα κόκκινα χείλη είναι αρκετά για να δείξετε, όχι μόνο πιο ξεκούραστη, αλλά και πιο επίσημη. 
  

Μην ξεχνάτε πως αυτό που έχει σημασία είναι να νιώθετε εσείς άνετα φορώντας κόκκινο κραγιόν. Τα κόκκινα χείλη θα σας«υποστηρίξουν» όσο δε φαντάζεστε, αρκεί βέβαια να ξέρετε πώς να τα «υποστηρίξετε» κι εσείς. 

Καλή επιτυχία! 


Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: