Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κινδυνεύει από την UEFA η ΑΕΚ


Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ είναι γνωστά και στην UEFA, αφού η «Ένωση» είναι μια από τις ομάδες που βρίσκεται,
παρά το γεγονός ότι κατάφερε το περασμένο καλοκαίρι να πάρει άδεια συμμετοχής, σε καθεστώς ειδικής επιτήρησης.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Sportday», οι ομάδες που βρίσκονται σε τέτοιο καθεστώς, είναι υποχρεωμένες να στέλνουν στοιχεία στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναφορικά με τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Η UEFA διαπίστωσε ότι τα οικονομικά της AEK πάνε από το κακό στο χειρότερο και πλέον όλα δείχνουν ότι η υπόθεσή της θα περάσεις στην πειθαρχική επιτροπή του Financial Fair Play, η οποία, εκτός σοβαρού απρόοπτου, θα ζητήσει από τους ανθρώπους του συλλόγου ν’ απολογηθούν.

Το εν λόγω πρόγραμμα απαιτεί από τις ομάδες να έχουν ισορροπημένα έσοδα – έξοδα, αν υπάρχει περιθώριο ζημιών (έως 15 εκατ. ευρώ το χρόνο), με την προϋπόθεση, ωστόσο, ν’ αποδειχθεί ότι η εκάστοτε ομάδα είναι συνεπής στις οικονομικές της σου υποχρεώσεις.

Όσον αφορά στις κυρώσεις από τη συγκεκριμένη κατάσταση, το χειρότερο σενάριο για την ΑΕΚ είναι να άρει η UEFA την αδειοδότηση, κάτι το οποίο θα σημαίνει ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: