Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Τα πέντε top κουνελάκια του Playboy (pics)


Όταν πριν από 54 χρόνια ο Χιου Χέφνερ τύπωνε το πρώτο περιοδικό «Playboy» στην κουζίνα του σπιτιού του στο Σικάγο δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να φανταστεί

ότι θα γινόταν ο απόλυτος κυρίαρχος των ερωτικών φαντασιώσεων του ανδρικού πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη. 

Από τότε μέχρι σήμερα μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του κόσμου πόζαραν για το εξώφυλλο του Playboy. Πέντε όμως από αυτές ξεχώρισαν.

Στην πέμπτη θέση της λίστας, η Σάνον Τουίντ., Μις Νοέμβριος για το 1981 και Playmate της χρονιάς για το 1982 η Σάνον Τουίντ έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της σε ερωτικά θρίλερ ενώ ο τότε σύντροφός της την είχε κατηγορήσει ότι «είχε κοιμηθεί με χιλιάδες γυναίκες» κάτι που εκείνη ποτέ δεν διέψευσε.



Στην τέταρτη θέση η Μπέτι Πέιτζ, το απόλυτο pin up girl της δεκαετίας του ΄50. Μις Ιανουάριος για το 1955 η Μπέτι Πέιτζ έγινε γνωστή για το παιδικό της χαμόγελο και τα κοτσιδάκια της που έγιναν έμπνευση για την θρυλική Μπέτι Μπου.



Η Πάμελα Άντερσον, ο απόλυτος ξανθός πειρασμός του Playboy βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας. Στο πρώτο εξώφυλλο πόζαρε καστανή. Ο Χιου Χέφνερ της άλλαξε χρώμα μαλλιών και από τότε φωτογραφήθηκε άλλες 12 φορές για το Playboy.



Στη δεύτερη θέση η Άννα Νικόλ Σμιθ. Μις Μάιος το 1992 και Playmate της χρονιάς για το 1993 η Άννα Νικόλ Σμιθ θεωρήθηκε από τους ειδικούς το πλέον... «υπέρβαρο» μοντέλο που φωτογραφήθηκε ποτέ για το Playboy. Ο γάμος της με τον 95χρονο πολυεκατομμυριούχο Χάουαρντ Μάρσαλ και ο δικαστικός αγώνας με τα παιδιά του την έκανε διάσημη. Το άδικο τέλος της όμως λίγο πριν συμπληρώσει τα 40 της χρόνια απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι η δόξα δεν φέρνει την ευτυχία.



Στην κορυφή της λίστας με τα πιο διάσημα κουνελάκια βρίσκεται η μία και μοναδική Μέρλιν Μονρόε. Τον Δεκέμβριο του 1953 στο πρώτο τεύχος του Playboy φωτογραφήθηκε στην κεντρική σελίδα ως...η «καρδούλα» του Δεκεμβρίου και έβαλε την σφραγίδα της στην επιτυχία του περιοδικού.



Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: