Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Το top 10 αντιμετώπισης των ρυτίδων!


Το top 10 αντιμετώπισης των ρυτίδων!
Γιατί αν το γνωρίζετε αυτό, μπορείτε να μεταχειριστείτε το δέρμα σας σωστά, και να το διατηρήσετε απαλό και όμορφο. Καθώς μεγαλώνουμε η φροντίδα της, χρειάζεται να ενταθεί.
Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες δεν είναι αναπόφευκτες,όμως οι μεγαλύτερες βλάβες του δέρματος μπορούν να προληφθούν. . Παρακάτω, θα βρείτε τα 10 βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας για ένα τέλειο και αξεγάδιαστο δέρμα, χωρίς πολλές ρυτίδες.

1. Να είστε ευγενικές με το δέρμα σας : Τα προϊόντα περιποίησης αλλά και μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε στο πρόσωπό μας, όσο εξελιγμένα και να ναι, πρέπει να γνωρίζουμε πώς να τα βάζουμε.Αποφύγετε την πίεση της επιδερμίδας σας και φροντίστε να απλώσετε τα προϊόντα ομορφιάς με κυκλικές και απαλές κινήσεις προς τα πάνω. Αν κάποια από αυτά σας προκαλέσουν φαγούρα ή ερεθισμούς από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, καλύτερα να τα πετάξετε.
2. Μασάζ : Για τη διατήρηση της φρεσκάδας και της νεότητας του δέρματος, η τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος του είναι ένα από τα βασικότερα πράγματα. Φροντίστε να του κάνετε συχνά μασάζ, με ένα απολεπιστικό που θα χρησιμοποιείτε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Και η τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος θα επιτευχθεί και η ανανέωση των κυτάρρων του προσώπου.
3. Αντιηλιακά: Μία από τις μεγαλύτερες αιτίες γήρανσης του δέρματος, είναι η υπερβολική έκθεση στο φως του ήλιου. Η χρήση αντηλιακού θα πρέπει να είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα της καθημερινής σας ρουτίνας, ειδικά το χειμώνα.
4. Σταματήστε το Κάπνισμα: Ο καπνός του τσιγάρου, επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης καθώς μειώνει το οξυγόνο και επιβραδύνει την εκ νέου παραγωγή νέων κυττάρων. Το δέρμα σας γίνεται θαμπό και άψυχο, με σημάδια της πρόωρης γήρανσης, ειδικά γύρω από το στόμα. Σταματόντας το κάπνισμα, μπορείτε να δείτε σημαντική αλλαγή στο δέρμα σας, μέσα σε λίγες μέρες.
5. Βαθύς καθαρισμός: Πολλέ γυναίκες δεν έχουν χρόνο να καθαρίσουν το δέρμα τους. Η κακή αυτή συνήθεια, μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και λεπτές γραμμές. Γι αυτό συνίσταται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα βαθύς καθαρισμός. Θα εξαφανιστούν έτσι τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το πρόσωπό σας θα λάμψει. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά προϊόντα, αλλά κρεμώδη που αφαιρούνται με βαμβάκι. Μετά από κάθε καθαρισμό, ξεπλύνετε με άφθονο νερό το δέρμα.
6. Μειώστε τις λεπτές γραμμές : Οι υφιστάμενες γραμμές του προσώπου σας, μπορούν να καλυφθούν με τη βοήθεια concealer και προϊόντων που αντανακλούν το φως. Τα προϊόντα αυτά, περιέχουν σωματίδια που διώχνουν μακριά το φως από το δέρμα σας.
7. Βαθιά ενυδάτωση : Η καθημερινή ενυδάτωση, μπορεί να ενισχύσει και να διατηρήσει το επίπεδο του νερού που χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Οι μάσκες προσώπου, οι ενυδατικές κρέμες, ενδείκνυνται για αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε ένα παχύ στρώμα και το αφήνετε για 5-10 λεπτά στο δέρμα σας, με τη βοήθεια του μασάζ. Στη συνέχεια αφαιρέστε με βαμβάκι. Ένα μυστικό είναι η εφαρμογή των ενυδατικών προϊόντων να γίνεται σε υγρό δέρμα.
8. Τακτική φροντίδα : Εκτός από τις παραπάνω συμβουλές, ευργετικά προϊόντα για το δέρμα σας είναι επιπλέον και οι οροί που μπορείτε να χρησιμοποιείτε μία φορά το μήνα
9. Έξυπνο Μακιγιάζ : Πολλά προϊόντα μακιγιάζ περιέχουν φίλτρα UV
και συστατικά που τρέφουν το δέρμα, και τη βοηθούν να βελτιωθεί.
10. Προϊόντα ανάλογα με την εποχή : Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τακτικά τα προϊόντα ενυδάτωσης ανάλογα με την εποχή. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι, συνιστάται η χρήση λιγότερο λιπαρών προϊόντων.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: