Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Με ένα tablet στο αεροπλάνο



Οι επιβάτες διακεκριμένων θέσεων της αεροπορικής εταιρείας American Airlines (AA), θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία μέσω του tablet Samsung Galaxy Tab κατά τη διάρκεια της πτήσης τους.


Το κορυφαίο tablet θα αντικαταστήσει τις ήδη υπάρχουσες συσκευές της business class, που είναι εγκατεστημένες στο μεγαλύτερο μέρος του στόλου της American Airlines. Η εταιρεία προχώρησε σε σχετικές ανακοινώσεις τον περασμένο Ιούνιο εγκαθιστώντας αρχικά 6.000 tablets. Tο κάθε tablet είχε ενισχυθεί με περισσότερες από 70 ταινίες καθώς και με τηλεοπτικές σειρές και μουσική.

Αυτή η κίνηση όμως της American Airlines κάθε άλλο παρά πρωτοτυπία αποτελεί. Ήδη, η εταιρεία British Airways έχει επιλέξει και τοποθετήσει τα πασίγνωστα tablet iPad2 στη business class του στόλου της, επενδύοντας περισσότερες από 32.000 λίρες Αγγλίας για το συγκεκριμένο gadget.

Δεν μας παραξενεύει καθόλου που τα tablets έχουν αρχίσει να διεισδύουν για τα καλά στην καθημερινότητά μας, αφού ο κορυφαίος σχεδιασμός τους – μεγάλη οθόνη και σχετικά μικρό συνολικό μέγεθος – τα καταστούν δελεαστικά στο σύνολο των χρηστών. Δεν είναι όμως μακριά ο καιρός που θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα των αδυναμιών ασφάλειας και διαρροής δεδομένων στις Business Class των αεροπλάνων!

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: