Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Steve Lucky και The Rhumba Bums στο Half Note Jazz Club


To Half Note Jazz Club παρουσιάζει τον Steve Lucky και το γκρουπ του τους «Rhumba Bums» από τη Δευτέρα 19/12 έως και την Τρίτη 27/12.


Μια δεκαπενταετία τώρα, ο Steve Lucky και το γκρουπ του, οι Rhumba Bums, αποτελούν το σήμα κατατεθέν του πιο εκρηκτικού jump σουίνγκ και του πιο κεφάτου ρυθμ εντ μπλουζ που ακούγεται αυτή τη στιγμή τόσο στην Αμερική όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Το φανταστικό αυτό γκρουπ δημιουργήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο από τον πιανίστα / τραγουδιστή Steve Lucky και την τραγουδίστρια / κιθαρίστρια Carmen Getit. Οι δυο τους, με τη μοναδική χημεία και το χιούμορ τους αλλά και την ερμηνευτική τους άνεση, αναβιώνουν με μοναδικό τρόπο μια ποικιλία από μουσικά στυλ (μπλουζ, μπούγκι, ρυθμ εντ μπλουζ, σουίνγκιν τζαζ) της δεκαετίας του ’40 και του ’50, έχοντας όμως πλήρη επαφή με το σήμερα και το σύγχρονο χορευτικό σόου.

Ο Steve Lucky έχει μακρά ιστορία στο μπλουζ της σκηνής του Ντιτρόιτ και της Νέας Υόρκης – παίζοντας με θρύλους όπως Johnny Copeland, Odetta, John Hammond, Carey Bell κ.ά. Το 1993 εγκαταστάθηκε στο Σαν Φρανσίσκο όπου έφτιαξε τους Rhumba Bums. Το γκρουπ ολοκληρώθηκε με την εκρηκτική Carmen Getit, που τραγουδάει υπέροχα και παίζει θαυμάσια τζαζ κιθάρα. Και το σόου τους κρατάει μέχρι σήμερα…

Steve Lucky: φωνή, πιάνο
Miss Carmen Getit: φωνή, κιθάρα
Pol Prats: τενόρο κ βαρύτονο σαξόφωνο
Ivan Kovacevic: μπάσο
Marti Elias: ντραμς

Info

Τοποθεσία Half Note Jazz Club, Tριβωνιανού 17, Μετς
Ημερομηνία Από τη Δευτέρα 19/12 έως και την Τρίτη 27/12
Πληροφορίες Τηλ.: 210 9213310, www.halfnote.gr
Τιμές εισιτηρίων ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό): ΤΡΑΠΕΖΙ: 25€, ΒΑR & ΕΞΩΣΤΗΣ 20€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (BAR & ΕΞΩΣΤΗΣ): 15

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: